В котрому редхеті не розпізнається Radeon 9200SE? В мене самого така карточка, на FedoraCore4 стала "на раз".З.І. До речі, може все ж замість RedHat щось сучасніше спробуєте?
Ой, як захотілося мені Х… Дістав Мандрейка, перевстановив… вечером відніс ті диски з Мандрейком і ще раз проінсталив rhl, (без Х та У) )) Оце і вся історія з Ікасми.Є питання: Де можна придбати\замовити біль-менш локалізовану систему? Сайтів то багато… (занадто багато).Краще якби Ви мені запропонували той магазин, в якому самі щось купували без проблем.Після цього частина проблем з локалізацією зникла, але mc підвисає, якщо відкривати файл F4 (зовнішним редактором - vi), та із обліківого запису, що має право read на данний файл.
Цитата: Sirko від 2005-08-29 20:24:06То нашо воно тобі треба? Теорія, яка не підкріплена хоч якоюсь практикою не допоможе.P.S. А сюди ти як пишеш? Телепат? ;-)А потім... можливо на роботу влаштуюсь в Дніпропетровську...
То нашо воно тобі треба? Теорія, яка не підкріплена хоч якоюсь практикою не допоможе.P.S. А сюди ти як пишеш? Телепат? ;-)
По-друге: встановіть у якості редактора в міднайті вбудований, може стане легше.
2 rdrЯк я зрозумів з Ваших постів, Ви з Дніпропетровська. А у "роздачу пінгвінів" не дивились? Я там виклав список всьго що в мене є, і я згоден поділитись (зміняти на пиво) так само як ділились зі мною коли я був у Вашому стані.
2 rdrА у "роздачу пінгвінів" не дивились? Я там виклав список всьго що в мене є, і я згоден поділитись (зміняти на пиво) так само як ділились зі мною коли я був у Вашому стані.