Автор Гілка: Не завантажується Лінукс! Випадково видалив файл!  (Прочитано 1481 раз)

Відсутній lesha4ever

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • I Love YaBB 2!
Випадково при налаштуванні системи видалив файл конфігурації мережі rc.inet1.conf (начебто так, точно не пам"ятаю) і система не завантажується! :'( Що робити? Домопожіть :)

Відсутній tech

• Письменник
  • дописів: 586
  • Гигик
Який дистрибутив? Який завантажувач GRUB/Lilo?
Можете десь зідрати його з Інету, або хтось тут вам повісить його. Записати на гнучкий диск (ви на Віндовс зараз, так?). Рестартніть  у "single" (пошукайте Google "lilo single" або "grub single" ) . В однокористувацкому режимі , мережа  не повинна запускатись, тож ви зможетеі скопіювати rc.inet.conf з гнучкого диску  на місце/підправити його.
« Змінено: 2005-12-18 19:03:39 від tech »

Відсутній lesha4ever

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
Слака 10.2
Завантажувач - Ліло!
Сам файл в мене є, тобто я знаю шо там написати та й на іншому форуми меня дали зміст цього файлу!
так зараз на ВінХР!
А як зробити рестарт у сінгл? при завантаженні Ліло запитуе що завантажувати, Він чи Лінукс і все :(
Якби якось завантажитись я б швиженько створив цей файл :) але як?

Відсутній lesha4ever

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
Хух все вирішив, проблема була ось у чому: в мене клавіатура юсб, і коли завантажувалася Лінуха то вона не знайшла файл вище вказаний і припинила завантаження але викинула запит на логін, але я вводив і нічого не було! мабуть річ у тому що конфіг де було вказано що клава юсб ще не підвантажився і вона прост невідчувала клаву! поставиви пс/2 клаву і все завантажився рут де я і створив файл з налаштуваннями і все ОК! Всім дякую за увагу!