КМ Академія
А взагалі, я не зрозумів, в чому проблема? Берете, генеруєте PDF та друкуєте його в будь-якій друкарні. Я тільки не знаю, як в цьому випадку отримати на книгу ISBN, але то не проблема, я гадаю.
Автор приносить у видавництво «рукопис». Байдуже, як він його зробив, як умів. Далі — робота видавництва.
Літературні редактори, кажуть люди, люблять працювати з папером. Рецензентів теж не хвилюють якісь технічні подробиці, їх цікавить текст.
А вже як дійде діло до верстки, то якісь файли можуть знадобитися.
Вам не з цього запитання треба було починати. Ось є книга, візьметеся опублікувати?
А всякі технічні подробиці, то вже потім. Може, їхні верстальники й знають про LaTeX. Але секретаря такі страшні слова цілком можуть налякати. :-)
Чи зверталися до видавництва «Факт»? У них в репертуарі є навчальна література. Як роблять, не знаю. Мені траплялася їхня художня література, а це вони роблять не з LaTeX-ом. Але точно знаю, що принаймні один їхній співробітник добре розуміє, що таке LaTeX.
а українське видавництво навіщо вам? Накладу воно вам і так не забезпечить нормального.
Цитата: Олександр Барановський від 2010-09-04 23:26:57Автор приносить у видавництво «рукопис». Байдуже, як він його зробив, як умів. Далі — робота видавництва.Згоден, якщо під "рукописом" розуміти електронну версію рукописа.
Верстка вже зроблена автором!
Маючи досвід друку книг не фіз-мат спрямування, я Вам скажу, що мало є видавництв в Україні які б НЕ хотіли друкувати відрецензовану фахівцями книгу з грифом міністерства освіти.