перепрошую попередній пост був мій.
М.: Вилучив попередній допис, бо він за змістом такий самий, як цей.ОБ>Чи можна глянути, що у вас вийшло?
Так, звичайно. Як базовий я використав клас
http://mydebianblog.blogspot.com/2008/09/732-2001-latex.html , за допомогою премамбули yurchor зміг розібратися у першому.
Самої преамбули мені не вистачало, бо для нормоконтролю треба було реалізувати декілька деталей, на які не було часу, але які були реалізовані в 1 класі.
Так як це робилося в останній тиждень грудня, то я модифікував преамбулу документа і
деякі з стильових файлів безпосередньо, не вводячи додаткові команди інтерфейсу і вийшло не дуже красиво, зате правильно
Конкретніше - прямо у файлі G7-32.sty правив те що необхідно для правильного оформлення титульної сторінки.
Єдиним недоліком було те, що у змісті документа ВСТУП та ВИСНОВКИ вилазили лівіше початку назви розділів, а по госту вони повинні бути на одній лінії. Я підправив це (одноразово ) прямим редагуванням toc файла вставкою після \contentsline {chapter}{ цього: \hspace{0.55cm} а потім те що було \IeC {\CYRV }\IeC {\CYRV }\IeC {\CYRE }\IeC {\CYRD }\IeC {\CYRE }\IeC {\CYRN }\IeC {\CYRI }\IeC {\CYRE }}{5}{section*.3}
Викладаю преамбулу а також приклади оформлення таблиць та малюнків.
Нажаль не можу викласти архів із-за обмеження на розмір тут, а поклав сюди -
nir_template.rar