Автор Гілка: Мультимедія в Ubuntu-6.06  (Прочитано 2705 раз)

Відсутній DAN

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • I Love YaBB 2!
Встановив Ubuntu-6.06, і в мене проблеми з  Rhythmbox i Totem, відмовляються відкривати файли заявляючи що вони не є айдіо або відео файлами, потім почали заявляти, що їм потрібні якісь плагіни, але не кажуть які, якщо хтось знає які і в чім тут справи допоможіть початківцю.

zzandy

• Гість
Re: Мультимедія в Ubuntu-6.06
« Відповідей #1 : 2007-01-11 15:41:41 »
Справа в патентних обмеженнях на mp3 через які підтримка даного формату не включається в більшість сучасних дистрибутивів. Шукай в гуглі щось типу "Ubuntu + mp3".

https://help.ubuntu.com/community/RestrictedFormats
« Змінено: 2007-01-11 15:43:39 від zzandy »

Відсутній chornyj

• Дописувач
  • **
  • дописів: 52
« Відповідей #2 : 2007-01-11 15:55:18 »
Треба доставити відповідні плагіни (драйвера у віндовсі) для прослуховування та перегляду мультимедійних файлів, а так можна слухати музику у форматі ogg
Якщо будуть проблеми з пошуком - підскажу, але тема вже не раз обговорювалася на різних форумах.
Mandriva2007, CeleronD, GeForce6600GT, AVerTV GO 007

Відсутній Nickispeaki

• Дописувач
  • **
  • дописів: 84
  • Бог поможе! ;-)
« Відповідей #3 : 2007-01-22 01:03:39 »
Встановив Ubuntu-6.06, і в мене проблеми з  Rhythmbox i Totem, відмовляються відкривати файли заявляючи що вони не є айдіо або відео файлами, потім почали заявляти, що їм потрібні якісь плагіни, але не кажуть які, якщо хтось знає які і в чім тут справи допоможіть початківцю.
ой, чувак, у мене ті ж самі трабли! але я не здаюся! поставив собі хммс . ставиться елементарно так:
Меню Програми Add/Remove
   (запускається Add/Remove Applications)
вибираєш Звук та відео , прокручуєш список, який праворуч, починається із Відеопрогравача, до кінця, там буде
XMMS Music Player клікаєш його , потім гаразд і він завантажиться з нету. Здається 1 чи 2 мб. все. У тебе є мр3 плеер. мр4 поки в мене немає. Знайду - поділюся. Пиши, якщо ти знайдеш і поставиш. Бо в лінуксі інстал часто досить геморна річ, на відміну від віня. А стандартна відповідь "гуру" лінуксоїдів - читай ман і гугль! ;-(

Так що  буду вдячний за допомогу. Сподіваюся мої поради теж комусь будуть в нагоді.

Стану досконалим! :-)

Відсутній ussr1k

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • [team Linux] KPI
« Відповідей #4 : 2007-01-23 19:40:14 »
от блін, а я тільки зібрався ставити убунту, а там кажете такі трабли!
от настроїти би мені якось можема там... Кстаті, аоно там на можем дрова просить?

Відсутній Nickispeaki

• Дописувач
  • **
  • Бог поможе! ;-)
« Відповідей #5 : 2007-01-24 00:22:55 »
от настроїти би мені якось можема там... Кстаті, аоно там на можем дрова просить?

ага! трабли!  :o  це при тому, що УБУНТУ - ОДНА З НАЙБІЛЬШ легких лінуксів і має дружній інтерфейс. ;-) я як прочитав, що один мужик тільки збирав свою генту тиждень, то мороз по шкірі, і я зрозумів, що легко відбився!

А якщо серйозно, то вчитися і ламати голову тобі доведеться...
Став Волю!  - і ніяких дров! прям із лайфсд в неті! на шв. 38 МВ.  8-)

Відсутній Nickispeaki

• Дописувач
  • **
  • Бог поможе! ;-)
« Відповідей #6 : 2007-01-24 00:25:13 »

а я яка в тебе машина?
ПС. розділ треба не менше 20 гб -  щоб і мултимедія, і двд-писалка, і ..... не тільки командирський рядок!  :P

Відсутній Nickispeaki

• Дописувач
  • **
  • Бог поможе! ;-)
« Відповідей #7 : 2007-01-24 00:27:09 »

а я яка в тебе машина?
ПС. розділ треба не менше 20 гб -  щоб і мултимедія, і двд-писалка, і ..... не тільки командирський рядок!  :P

я до цих пір жалкую, що гадав, що розділа в 3ГБ вистачить.... а зараз наваіть сд не можу записати. і сміх, і гріх, от нарізав убунту під вінду. треба робить інший розділ..

Відсутній Nickispeaki

• Дописувач
  • **
  • Бог поможе! ;-)
« Відповідей #8 : 2007-01-27 03:05:33 »

таки краще зразу поставить лінуксмінт http://www.linuxmint.com і не заморочуватися!
« Змінено: 2007-01-27 03:06:33 від Nickispeaki »