Цитата: Malyshka від 2007-02-05 13:18:43А як на сьогоднішній день з Українізацією suse? На Lafox.Net пишуть, що він не українізований.Зазирніть сюди. Ці скріни зроблені в сюзі, але пакети локалізації треба брати і ставити власноруч.
А як на сьогоднішній день з Українізацією suse? На Lafox.Net пишуть, що він не українізований.
Знайди хоч час на те, щоб уважно прочитати, як вона називається.
SUSE Linux Enterprise Desktop
Я завжди вважав, що форуми створюють для того, щоб допомагати людям розібратися, а не насміхатися з того, що вони незнають, чи неможуть, чи роблять, все таки, випадково - але це не так, тут ще таки й вміють насміхатися.
Я поставив SuSU Linux Enterprise n на свій ноутбук з процесором 1.8 Ггц, оперативна пам_ять 256 Мб. При завантаженні машина підвисає, а через якихось 10хв роботи починає працювати краще, але всеодно не так як під ЕксПе.
форуми існують для самоствердження. іноді -- у формі допомоги людям, але частіше -- у формі висловлювання власних думок (в кращому випадку) та насміхання з думок інших.
Я поставив SuSU Linux Enterprise n на свій ноутбук з процесором 1.8 Ггц, оперативна пам_ять 256 Мб.
... з процесором 1.8 Ггц, оперативна пам_ять 256 Мб ...
часи, коли з 256 чи навіть 512 мб можна було спокійно працювати, відходять у минуле, як колись було з 16 кб, 128 кб, 512 кб тощо...
Ви помиляєтесь. Ні, зрозуміло, що для вісти того буде замало, але для лінукса - вище даху. Я оце восени потратив 60 баксів і докупив собі додаткових 512. Потім сидів і думав, навіщо я це зробив, все одно більше двохсот-трьохсот одночасно ніколи не забивається (навіть з OOo i вогнелисом), а принципового виграшу в швидкодії це не дає.
Цитата: tivasyk від 2007-02-09 11:06:15часи, коли з 256 чи навіть 512 мб можна було спокійно працювати, відходять у минуле, як колись було з 16 кб, 128 кб, 512 кб тощо...Ви помиляєтесь. Ні, зрозуміло, що для вісти того буде замало, але для лінукса - вище даху.