дякую, почитав. сон рябої кобили, шкода часу. якщо ваша ласка, в трьох словах -- яка центральна ідея цього опусу, і її зв'язок з моїм попереднім постом? краще в особисту пошту чи в icq, мабуть, щоби форум не засмічувати.
щодо теми про 256 мб для linux/kde... таки не знайшов ще у мережі якогось звіту з порівнянням роботи одного й того ж "графічного" дистра на одній і тій же машині з пам'яттю 256 та 512 мб (для прикладу). шукаю.
але ось зараз просто поглянув на пару гістограм у системному вартовому...
пам'ять, зайнята програмами -- близько 280-300 мб (вже більше 256), ще близько 200 мб -- кеш... всього зайнято 627 із 640 мб (що, наскільки я зрозумів, переглядаючи дописи в мережі про використання пам'яті у linux) є нормою; файл підкачки -- використано 140 мб із... 2-гігабайтного розділу
не так?
Не хочу нікого ображати чи затівати дискусію, але я б нею не став користуватись. Здогадайтесь, чому.))
Щось мені підказує, що не стали б користуватись з тієї самої причини, що я не користуюсь слакою. 8-)
А чому не бажаєте затівати дискусію, то це як 2+2 - тут забагато плюсометніків
А що, можуть бути причини не користуватися слакою? O_o
Хай мені дадуть плюсомет, я хочу застрелитись сам
Звісно. Наприклад - існування [...] Gentoo.
Він працює лише коли підтверджено власника за допомогою аналізу ДНК та має запобіжник що не дає стріляти в себе. [smiley=an.gif]
Це гента є причиною не користуватись слакою? Піду нап'юсь.
Цитата: tivasyk від 2007-02-09 22:00:34дякую, почитав. сон рябої кобили, шкода часу. якщо ваша ласка, в трьох словах -- яка центральна ідея цього опусу, і її зв'язок з моїм попереднім постом?Класний підхід - текст за посиланням не прочитати, а попросити переказати.
дякую, почитав. сон рябої кобили, шкода часу. якщо ваша ласка, в трьох словах -- яка центральна ідея цього опусу, і її зв'язок з моїм попереднім постом?
Цитата: Malyshka від 2007-02-09 09:21:32Я поставив SuSU Linux Enterprise n на свій ноутбук з процесором 1.8 Ггц, оперативна пам_ять 256 Мб.що б я найперше зробив з такою машинкою -- додав би ще двічі по 256 мб, і можна було б спокійно жити ще рік-два =) часи, коли з 256 чи навіть 512 мб можна було спокійно працювати, відходять у минуле, як колись було з 16 кб, 128 кб, 512 кб тощо...
Я поставив SuSU Linux Enterprise n на свій ноутбук з процесором 1.8 Ггц, оперативна пам_ять 256 Мб.
А по-друге, у вас сюзя. Не хочу нікого ображати чи затівати дискусію, але я б нею не став користуватись. Здогадайтесь, чому.
Системні вимоги одного сучасного дистрибутиву я вже навів. Що ж ви там таке страшне шукаєте?
Цитата: tivasyk від 2007-02-09 22:00:34пам'ять, зайнята програмами -- близько 280-300 мб (вже більше 256), ще близько 200 мб -- кеш... всього зайнято 627 із 640 мб (що, наскільки я зрозумів, переглядаючи дописи в мережі про використання пам'яті у linux) є нормою; файл підкачки -- використано 140 мб із... 2-гігабайтного розділуЛінки, будь-ласка. І топ, мені цікаво чим це ви примудряєтесь так забити пам'ять. І це таки не є нормою.
Цитата: tivasyk від 2007-02-09 22:00:34не так?=) Давайте-но я проясню одну річ. Мова тут не йде під машини для якихось конкретних задач, тут норм ніяких не існує. Мова йде про середній десктоп загального призначення.
p.s. дивлюся, багато я написав, а відчуття таке, наче горохом об стіну... ви скажіть простими словами, що хочете довести -- то може я й погоджуся? =/
завтра браузер з десятком відкритих вікон, післязавтра якась іграшка з графікою, а наступного тижня -- якийсь нелінійний відеоредактор...
якщо моя пропозиція (+256 мб) здається вам ідіотською -- то запропонуйте правильне вирішення проблеми, га? про "поставити slackware" я вже здогадався, але чи є інші варіанти?
яким чином черговий опус про те, як відома всім коропрація використовує довірливих покупців для збивання грошества, роз'яснює, чому я не правий, радячи додати ще 256 мб пам'яті людині, що поставила sled?
Бровзеру багато не треба.
моя пропозиція (+256 мб)
Поставити debian.
Напевно, мався на увазі не links, а якийсь переглядач із сімейства Mozillа. Для них відажрати 100-200 метрів не проблема.
Вам обом сюди.
ЦитатаЦитатаХай мені дадуть плюсомет, я хочу застрелитись сам Він працює лише коли підтверджено власника за допомогою аналізу ДНК та має запобіжник що не дає стріляти в себе. [smiley=an.gif]...та видається тільки білим чоловікам віком від 21го року за наявності довідки про відсутність венеричних захворювань і характеристики від християнського священника
ЦитатаХай мені дадуть плюсомет, я хочу застрелитись сам Він працює лише коли підтверджено власника за допомогою аналізу ДНК та має запобіжник що не дає стріляти в себе. [smiley=an.gif]
ЦитатаЦитатаЦитатаХай мені дадуть плюсомет, я хочу застрелитись сам Він працює лише коли підтверджено власника за допомогою аналізу ДНК та має запобіжник що не дає стріляти в себе. [smiley=an.gif]...та видається тільки білим чоловікам віком від 21го року за наявності довідки про відсутність венеричних захворювань і характеристики від християнського священника Я вимагаю створити louquotes.org.ua.
Я також пропоную видати Cthulhu права модератора на один день, щоб він міг сам себе застрелити . А я гратиму роль месії який поверне його до життя з бану.
Я вимагаю створити louquotes.org.ua.
Subject: ADD louquotes.org.uaНижче наведено журнал його обробки.+00000: iMail.auth_by_schema started+00000: Sender identification+00000: Sender identified: SY123+00000: Personal authentication schema started+00000: There is no auth schema for sender+00000: Personal authentication schema completed+00000: iMail.auth_by_schema completed+00000: UANIC_iMAIL.Process_letter started.+00000: Define Operation.+00000: "Add" LOUQUOTES.ORG.UA Application Creation.+00000: iMail.create_demand started+00000: iMail.define_person+00000: app creation+00000: succeeded+00000: iMail.defSer started for "ns1.kriska.hvosting.kiev.ua"+00000: iMail.defSer completed+00000: iMail.defSer started for "ns2.kriska.hvosting.kiev.ua"+00000: iMail.defSer completed+00000: demands sent+00000: "Add" Application #480594 created.+00000: UANIC_iMAIL.Process_letter complete.