Автор Гілка: Ефекти десктопу  (Прочитано 2937 раз)

Відсутній Абрамчук Вадим

• Кореспондент
  • дописів: 225
  • Графоман LOU третього (четвертого?) пришестя
Re: Ефекти десктопу
« Відповідей #15 : 2007-04-11 15:54:40 »
DRI (за порадою з посту десь вище) все-таки увімкніть. Крім того, перевірте, чи у вас встановлені для того потрібні пакети - у мене з Берілом була саме така проблема.
увiмкнути так? Section "DRI"
        Mode    0666
EndSection
здається моя вiдеокарта(радеон х1650) ще просто не пiдтримує якiсь 3Д викрутаси у лiнуксi (прочитав десь на буржуйськомi сайтi, тiльки не пам"ятаю, яка там була дата i рiк:) )
бо стоять дрова в конфiзi fglrx, але жахливо глючать навiть примiтивнi 3Д iграшки, якi були в комплектi з дистром
чи може я щось неправильно зробив?

Ага, увімкнути саме так. Мій GeForce 2 Mx400 теж начебто не підтримує, але детальне вивчення мануалу та шаманські танці танці допомогли ;).

Можу порадити встановити всі пакунки, пов'язані з drm, а потім вже встановлювати драйвер. У мене після такого маневру нвідівські драйвера скомпілювались з підтримкою усіх потрібних розширень (самі ;)).

На жаль, як бути з ATI - я не знаю :(.
Debian GNU/Linux lenny/sid
MontaVista Linux (Motorola ROKR Z6). Міняю на A1200.

Відсутній dragul

• Новачок
  • *
  • дописів: 27
  • кровопивця
Re: Ефекти десктопу
« Відповідей #16 : 2007-04-11 20:00:29 »
з сайту ati.com вибрав дрова для моеї серії карт та 32біт, для Хорг7.1 (як в мене)
проінсталив, воно запропонувало в #aticonfig налаштувати по дефолту для карти моєї, я погодився (до того файлу хорг.конф зробив бекап), думаю, з богом та вводжу reboot
але мої надії розсіялися, коли я побачив тільки чорний екран після довгого намагання запустити систему  :'(
що воно таке? і де можна подивитися логи? чи може хтось допоможе порадою?  :-/
П.С. встановлення запасного хорг.конф чомусь не допомагає...
« Змінено: 2007-04-11 20:02:15 від dragul »
Debian GNU/Linux newbie-user