Автор Гілка: WINE?????  (Прочитано 4583 раз)

Відсутній Вуйко з полонини

• Кореспондент
  • дописів: 181
WINE?????
« : 2007-03-24 14:00:28 »
Потрібно запускати він-програми. Нічого про це не знаю. Хто може розповість або дасть якийсь корисний лінк?
Вже Вам вдячний!
"Don't waste your time or time will waste you" Matthew Bellamy

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: WINE?????
« Відповідей #1 : 2007-03-24 14:08:37 »
Спирт^WВино + http://appdb.winehq.org/

Відсутній resistor

• Новачок
  • *
  • дописів: 46
  • fedora 12

Відсутній Nickispeaki2

• Дописувач
  • **
  • дописів: 86
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #3 : 2007-03-24 19:20:22 »
Потрібно запускати він-програми. Нічого про це не знаю. Хто може розповість або дасть якийсь корисний лінк?
Вже Вам вдячний!
http://www.phpbbplanet.com/linuxmint/viewforum.php?f=2&mforum=linuxmint
там  я дещо почав писати про Вайн. Типу форум Мінта (українського)... 8-)

а так.... зразу ложка дьогтя, щоб далі життя медом здавалося. Емулятор він на те і емулятор, щоб ееее... глючно працювати і гальмувати!

Ну якщо це не емулятор чогось старезного на новому компі! Так у мене наприклад на Сел 2.6 в емуляторі МакОС 7.6 запускається за секунду! Це ціла операційна система! Але ж! То система була випущена десь в кінці 80-х.... А емулятор МакОС Х .... Ех! Тільки інсталяція із 3 СД зайняла 2 дні. Прям Генту! ;-) А працювало!... Таких гальм НУ ДУЖЕ РІДКО ПОБАЧИШ! Вигрібало всі 512 МВ памяті і 100 проц проца і .... завантажувалося 5 хв, а працювало наче Віста на 256 МВ(я розумію, що Віста на 256 не піде, але на 512 вона швиде працювала, ніж той ПіерРС на 512).

Та й.... більше половини прог не піде..... Тільки простенькі... Про іграшки і антивіруси+дискові утиліти можна цілі моря сліз вилити...

Так що отак от. А теперечки можна і меду поїсти!

Заглянте на список прог, що пішли на Вайн - http://www.phpbbplanet.com/linuxmint/viewforum.php?f=2&mforum=linuxmint

навіть Інтернет Експлорер 6 (теоретично! по на практиці через гальма обламався чекати ..) працює!

отак я і думаю до ВМ долізти....
а може ще щось знайду. бо гальма....! інсталяція проги, що у Вінді займає 3-5 сек, під Вайном може бути 3-5 хвилин.....

Відсутній Nickispeaki2

• Дописувач
  • **
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #4 : 2007-03-24 19:25:48 »
;)
http://www.transgaming.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=2&meid=-1

http://transgaming.org/subscription/subscribe.html
Per month, minimum 3 month purchase; 5 USD per mont

мдя! 3 бакса мінімум! І це за що ? за підписку? а седега та хоч працює? а то я вже мають досвід з емуляції.... сам колись писав емулятор!

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #5 : 2007-03-24 19:28:51 »
а так.... зразу ложка дьогтя, щоб далі життя медом здавалося. Емулятор він на те і емулятор, щоб ееее... глючно працювати і гальмувати!
Вчи-вчи, одні двійки...=) Вайн, як випливає з назви, НЕ емулятор. Вайн - це альтернативна реалізація winapi. Різницю відчуваєте? І щодо "гальмувати" ви, м'яко кажучи, перегнули палицю...
« Змінено: 2007-03-24 19:30:24 від Cthulhu »

Відсутній Nickispeaki2

• Дописувач
  • **
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #6 : 2007-03-24 19:31:42 »
http://www.transgaming.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=33&meid=

SwiftShader скачав, сказав, що помилка в зіп файлі! :o

а є в кого досвід користування наведеними прогами?
« Змінено: 2007-03-24 20:24:01 від Nickispeaki2 »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #7 : 2007-03-24 19:32:01 »
сам колись писав емулятор!
Сорці в студію.

Відсутній Nickispeaki2

• Дописувач
  • **
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #8 : 2007-03-24 19:33:15 »
Вчи-вчи, одні двійки...=) Вайн, як випливає з назви, НЕ емулятор. Вайн - це альтернативна реалізація winapi. Різницю відчуваєте? І щодо "гальмувати" ви, м'яко кажучи, перегнули палицю...
добре, не емулятор! але гальма куди діти? запрошую до себе додому - покажу! ;-)

Відсутній Nickispeaki2

• Дописувач
  • **
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #9 : 2007-03-24 19:39:32 »
сам колись писав емулятор!
Сорці в студію.
ммммм.... так ....
длубаю соромязливо пальцем (колупаю ) піч.....

та то давно було! почалося з того, що мені татко зіпсував новий рік (1998?) і з нічевя на папірці цілий новий рік, а потім ще кілька днів писав емулятора чи то пак тільки графічний інтерфейс, точніше буде сказано (?)

ну от. потім кілька днів набирав. може місяць виловлював баги.... а далі... Та що там казати, я тоді мак бачив тільки в книжці, та то тільки в Центральній Науковій на Московській площі. Більше і книжок тоді в Києві з Маком не було! Та й ті чорнобілі! ;-)

а потім я якось сів, вже в 2002, здається і написав туди ж віконеце 8 МакОС... а так... можу якось викласти.... але ... в кращих традиціях ПО -  "як єсть"!

Тобто НІЗАЩОНЕВІДПОВІДАЮ, НАВІТЬ ЗА ТЕЩЩЩО ВІДПОВІДАЮ, ТЕЖ невідповідаю!

і за вищесказане ТЕЖ не відповідаю! ;-)ї

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #10 : 2007-03-24 19:40:29 »
Коротше кажучи, http://wiki.winehq.org/BenchMark-0.9.5 , що підтверджується суб'єктивними відчуттями - більш ніж терпимо.

Якщо все-таки гальмує, рекомендую нарешті викинути P2 і купити щось солідніше. І дистр змінити, теж можливий фактор гальмів ;D

Да, і спелчекір прикрутіть. Чи в поставку Mint не входить=)))
« Змінено: 2007-03-24 19:42:29 від Cthulhu »

Відсутній Nickispeaki2

• Дописувач
  • **
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #11 : 2007-03-24 19:41:21 »
кілька модулів на паскалі 7, вже почав (в кінці цього незавершеного довгобуду!) писати на обєктах.

куди класти?

« Змінено: 2007-03-24 19:41:39 від Nickispeaki2 »

Відсутній Nickispeaki2

• Дописувач
  • **
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #12 : 2007-03-24 20:07:31 »
Коротше кажучи, http://wiki.winehq.org/BenchMark-0.9.5 , що підтверджується суб'єктивними відчуттями - більш ніж терпимо.

Якщо все-таки гальмує, рекомендую нарешті викинути P2 і купити щось солідніше. І дистр змінити, теж можливий фактор гальмів ;D

спелчекір

у мене навіть попередній був р3 ;-))))))

а зараз селерон Д 2.6 ГГц.
із спелчерекерами не мав  досить близького спілкування. А мінт Таки запамятали (  ::) )

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #13 : 2007-03-24 20:11:16 »
А мінт Таки запамятали (  ::) )
Не запам'ятаєш тут... :D ;D Да, приват слабо перевірити?

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #14 : 2007-03-28 11:48:26 »
Якась крива альтернатива коли програма дає стандартну команду DrawPoly щоб накреслити ламану - віне вилітає до бісової матері (як цю ваду знешкодити - джерельника віне я з дуру закачав -  думав закомпілить в 64 розрядному режимі, а розробники виявились хитрішими дали компілеру опцію -m32). До того ж компілятор ресурсів під віне теж дає якусь ідіотську помилку (як помилки може давати неграфічна програма - не розумію) ось такі страшні проблеми під віне (і стуктуло ж мені закачати останню версію). До того ж ще якісь проблеми з Open GL. Не знаєте, як перевірити, чи система його підтримує?
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.