як і все чітко направлене сіська простіша в роботі, інтуїтивно понятніша, але в н раз дорожча... і нет на ній не посерфаєш ))
Цитата: teodor4ik від 2007-04-17 15:16:14як і все чітко направлене сіська простіша в роботі, інтуїтивно понятніша, але в н раз дорожча... і нет на ній не посерфаєш ))Щось у мене після цього лізуть коментарі з серії "гусари, мовчати".
Цитата: Сергій Єгоров від 2007-04-17 14:45:23. Взагалі, з "кицьками" я справи не мав, але, як мені відомо, комп з сучасним Linux'ом взмозі їх замінити.може на 95% судячи з того шо я встиг прочитати, але як і все чітко направлене сіська простіша в роботі, інтуїтивно понятніша, але в н раз дорожча... і нет на ній не посерфаєш ))
. Взагалі, з "кицьками" я справи не мав, але, як мені відомо, комп з сучасним Linux'ом взмозі їх замінити.
Цитата: teodor4ik від 2007-04-17 15:16:14Цитата: Сергій Єгоров від 2007-04-17 14:45:23. Взагалі, з "кицьками" я справи не мав, але, як мені відомо, комп з сучасним Linux'ом взмозі їх замінити.може на 95% судячи з того шо я встиг прочитати, але як і все чітко направлене сіська простіша в роботі, інтуїтивно понятніша, але в н раз дорожча... і нет на ній не посерфаєш ))Cisco - дорогі і вузьконаправлені рішення. І їхня IOS спеціально направлена на максимальну зручність настройки маршрутизації, пріоретизації і т.д. Звісно, що в даному конкретному напрямку вони зручніші за юнікси, особливо за наявності відсутності досвіду роботи з ними.І PC вони також не замінять