Автор Гілка: поможіть рішити задачку  (Прочитано 3654 раз)

Praporshic

• Гість
Re: поможіть рішити задачку
« Відповідей #15 : 2007-04-17 15:31:31 »
як і все чітко направлене сіська простіша в роботі, інтуїтивно понятніша, але в н раз дорожча... і нет на ній не посерфаєш ))

Щось у мене після цього лізуть коментарі з серії "гусари, мовчати".

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #16 : 2007-04-17 15:44:43 »
як і все чітко направлене сіська простіша в роботі, інтуїтивно понятніша, але в н раз дорожча... і нет на ній не посерфаєш ))

Щось у мене після цього лізуть коментарі з серії "гусари, мовчати".
Мовчу, мовчу. Я навіть про слаку промовчав.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #17 : 2007-04-17 17:20:05 »
. Взагалі, з "кицьками" я справи не мав, але, як мені відомо, комп з сучасним Linux'ом взмозі їх замінити.

може на 95% судячи з того шо я встиг прочитати, але як і все чітко направлене сіська простіша в роботі, інтуїтивно понятніша, але в н раз дорожча... і нет на ній не посерфаєш ))

Cisco - дорогі і вузьконаправлені рішення. І їхня IOS спеціально направлена на максимальну зручність настройки маршрутизації, пріоретизації і т.д. Звісно, що в даному конкретному напрямку вони зручніші за юнікси, особливо за наявності відсутності досвіду роботи з ними.

І PC вони також не замінять ;)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній teodor4ik

• Новачок
  • *
  • дописів: 14
  • зануда
« Відповідей #18 : 2007-04-17 23:16:02 »
усановка убунту відкладається, вінт на серваку пшов спати...

як тіко почну дамся чути,... доречі є якісь особливості установки її як сервера? які пакети треба вибирати і шо викинути? який мінімум вінта нада взяти? шо якшо поставити на 2Г флешку?
« Змінено: 2007-04-17 23:41:58 від teodor4ik »

Відсутній teodor4ik

• Новачок
  • *
  • зануда
« Відповідей #19 : 2007-04-17 23:45:38 »
. Взагалі, з "кицьками" я справи не мав, але, як мені відомо, комп з сучасним Linux'ом взмозі їх замінити.

може на 95% судячи з того шо я встиг прочитати, але як і все чітко направлене сіська простіша в роботі, інтуїтивно понятніша, але в н раз дорожча... і нет на ній не посерфаєш ))

Cisco - дорогі і вузьконаправлені рішення. І їхня IOS спеціально направлена на максимальну зручність настройки маршрутизації, пріоретизації і т.д. Звісно, що в даному конкретному напрямку вони зручніші за юнікси, особливо за наявності відсутності досвіду роботи з ними.

І PC вони також не замінять ;)
дякую добрій людині яка змогла перефразувати написане ламерським сленгом  ;)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #20 : 2007-04-18 13:51:15 »
???

Не зрозумів?
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній teodor4ik

• Новачок
  • *
  • зануда
« Відповідей #21 : 2007-04-23 09:20:28 »
ну не великий я спеціаліст у викладені своїх мислей, дякую що популярніше виложив... ;)