Додати "Індикатор клавіатури" до панелі. Клацніть на панелі правою клавішою, виберіть "Додати до панелі..." і виберіть "Індикатор клавіатури". Якщо це не "стандартно" то я балерина.
так то воно так! але ж чому він по дефолту не ставиться?
та й... без прапорця? а прапорець теж стандартно? ;-) а на цей раз де стандартно клікнуть?
Цитата: Володимир Лісівка від 2007-03-22 17:40:21Додати "Індикатор клавіатури" до панелі. Клацніть на панелі правою клавішою, виберіть "Додати до панелі..." і виберіть "Індикатор клавіатури". Якщо це не "стандартно" то я балерина.так то воно так! але ж чому він по дефолту не ставиться? та й... без прапорця? а прапорець теж стандартно? ;-) а на цей раз де стандартно клікнуть?
тю так хто змушує користуватися ґномом?? в федорі в КДЕ теж індикатора по дефолту нема.
тю так хто змушує користуватися ґномом?? в федорі в КДЕ теж індикатора по дефолту нема, треба було покопатися, щоб його встановити. а взагалі я собі зробив, щоб при зміні на українську загорялася лампочка Scroll Lock, то я на той індикатор майже ніколи не дивлюсь, а лише на клавіатуру.
Цитата: noddeat від 2007-03-23 13:43:49тю так хто змушує користуватися ґномом?? в федорі в КДЕ теж індикатора по дефолту нема.Це провокація чи мені здалось?
Цитата: Cthulhu від 2007-03-23 13:45:52Цитата: noddeat від 2007-03-23 13:43:49тю так хто змушує користуватися ґномом?? в федорі в КДЕ теж індикатора по дефолту нема.Це провокація чи мені здалось? сподіваюся, що здалося.
Я собі теж так робив, але на ноуті немає індикатора Scroll Lock, та й з трьома мовами - не зручно, все одно доводиться тиснути на ї|і|є|ґ|' щоб дізнатись яка зараз клавіатурна розкладка. Хоча, мені простіше - в батька їх 4.
звичайно здалося. подібна дискусія (софт А vs софт Б) є безглуздою, я таким не займаюся.
хе-хе, я для зручності перемикання встановив собі лище дві мови - українську та польську. Першу юзаю для писання на мовах з кирилічною графікою (укр, рос, біл, букву "ьі" пишу ось так), другу - з латинською (англ, пол.)
так то воно так! але ж чому він по дефолту не ставиться? та й... без прапорця? а прапорець теж стандартно? ;-) а на цей раз де стандартно клікнуть?
А як щодо "ъ" і "э"? Просто цікаво...