Автор Гілка: Встановлення Ubuntu 7.04  (Прочитано 1961 раз)

Dalai-Lamer

• Гість
Всім вітання і величезний респект!
Заядлий віндоман захотів перекваліфікуватись і знести мастдай... Історія стара, як 386...
Вже третю добу мучусь з Убунтою 7.04. Прислали аж із Нідерландів дистрибутив... Спочатку навіть LiveCD не міг завантажити на свій ноут Asus A9. Однак згодом, ознайомившись із силою-силенною форумів і порад початківцям-пінгвіноідам запустив таки LiveCD за допомогою видалення опцій quiet splash та запису acpi=off. Встановив. Та далі GRUB'а діло не пішло... :(
Ще важлива деталь - ставив поряд з ХРюшею. Вона, собака, в порядку...  :o При перезавантаженні - меню GRUB'a, вибираю пінгвіна, пише Starting up... - "і тішина"... Жодної дискової активності... Хелпніть, пліз, може, хто з подібним стикався?  :'( Поки-що піду почитаю ще якусь документацію... Все наче ОК, і девайсів злісних типу вебкамер нема... Дякую, що витратили час, читаючи цей пост...

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: Встановлення Ubuntu 7.04
« Відповідей #1 : 2007-06-23 10:12:20 »
А отой ваш асус А9 - він на 32 бітах, чи на 64? А голландський лінукс? А то є в лінуксів така звичка - працювати лише під ту архітектуру, під котру вони скомпільовані  ;)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній LLamerr

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #2 : 2007-06-23 20:13:42 »
Чогось мене вигнали зі спільноти. Цікаво, чому? Невже дурне питання поставив? Тепер написано: Далай-Ламер (Екс-мембер). Ну, але то нічого. Я запитував, зараз дам сам відповідь. Слава Богу, я ще не такий ламер, щоб 64-бітного пінгвіна на свій 32 ноут ставити ;D. Проблема, як виявилось, у БІОСі, точніше, в його версії. На сайті http://www.linlap.com/wiki/Asus+A9Rp написано "This laptop requires the latest BIOS version for it to even boot Linux". Така от халепа. Але зате проблему вирішено!!!  :D

Praporshic

• Гість
« Відповідей #3 : 2007-06-23 20:18:01 »
Чогось мене вигнали зі спільноти. Цікаво, чому? Невже дурне питання поставив?
Ніхто не виганяв. Як я розумію сьогодні знову були проблеми з живленням (сервер не відповідав якийсь час) через що XFS знову побила файли.