FATAL: Module agpgart not found. [...]CONFIG_AGP=yCONFIG_AGP_INTEL=y
У вас agpgart в ядро вкомпільований. Має бути "CONFIG_AGP=m", щоб був модуль. Драйвер відеокарти треба вантажити тільки після agpgart.
Чи потрібно зробити так?CONFIG_AGP=mCONFIG_AGP_INTEL=y
Я б зібрав як модуль... зрештою, це не так важливо. Раджу перевірити, що у вас стоїть в CONFIG_DRM та CONFIG_DRM_*. Наприклад, дома я використовую CONFIG_DRM_RADEON=m, у вас буде щось на зразок CONFIG_DRM_I810=m (точно не знаю, який саме для вашої відеокарти, перевірте самі - лінь шукати).Ще одне - ви зареєстрували два акаунта. Який мені видалити?=)
В тій збірці ядра, що я зараз використовую, встановленоCONFIG_DRM=yCONFIG_DRM_I810=yЧи принципово перезібрати з параметром m?
Головне - витримати порядок: agpgart->`motherboard_chipset`_agp->drm->`videocard_drm`.
Як перевірити та виправити порядок завантаження модулів?Вони завантажуються в тому ж порядку. як стоять у .config?
/sbin/lsmod | egrep agp\|radeon\|ModModule Size Used byradeon 103456 2 drm 54164 3 radeonnvidia_agp 6044 1 agpgart 19404 2 drm,nvidia_agp
Все здається у мене саме так, але все одно видається(EE) GARTInit: Unable to open /dev/agpgart (No such file or directory)
Гррм... А зробіть "mknod /dev/agpgart c 10 175" і подивіться, що з того вийде.
Цитата: Cthulhu від 2007-08-21 20:58:55Гррм... А зробіть "mknod /dev/agpgart c 10 175" і подивіться, що з того вийде.Зробив. Тепер в логах інша помилка (EE) GARTInit: Unable to open /dev/agpgart (No such device)
Пошукав. Здається, має бути intel-agp.ko.