несидіння під рутом не заважатиме вам вивчати систему. Система сама спитає пароль рута, коли їй буде треба. І він запам'ятовується на певний час, так що незручностей нема.
Наразі дякую. от питання де мені ті графічні менеджери взяти і яким чином їх міняти? ну суть полягає у тому щоб їх настроїти нормально
Ще є XFCE та інші менеджери, але їх юзають більш "тру" лінуксоїди, вони не такі гарні.
А отут розповідати не треба. IMHO, XFCE з естетичної точки зору не поступається Gnome.
бо щось в Kde мало настройок),
ще проблеми з відахою(nVidia) так як драйвер щось погано функціонує з ОС призагрузці матюкнеться
Нублінпотіксвідомостішопростокапут.
А може то він не матюкається, а говорить молитви во славу Ктулху?
Цитата: miwa від 2007-09-03 07:35:16А може то він не матюкається, а говорить молитви во славу Ктулху?А як подивитися якому богу молиться моя відеокарта? :-)
Таки я ламер і більше не буду ніц ставити/видаляти через графічний інтерфейс..фішка в тому що я постирав всі графічні інтерфейси....прийшлось все заново ставити...Слава Алаху Лінукс придумали не дурні люди і всі настройки до прог залишились на попередніх позиціях але сміх сміхом...в мене прікол з відахою в тому що драйвер стоїть до всіх відах серії nv що і її обмежує, а от при поставлені нормального вона починає при запуску писати "огидні букви" що там щось не те, але паше....хоча мені той Гноме зовсім ніяк не до вподоби...таки треба людина яка мені то все настроїла раз і назавжди) Дякую за хороше почуття гумору)
This package provides the nvidia-96xx kernel modules built for the Linux kernel 2.6.22.4-65.fc7PAE for the i686 family of processors.
Linux my-comp 2.6.22.4-65.fc7PAE #1 SMP Tue Aug 21 22:17:33 EDT 2007 i686 i686 i386 GNU/Linux
Пане TuxRoot. Ми б раді вам допомогти... Але, як часто люблять говорити модератори, телепати у відпустці.З Ваших постів дуже важко зрозуміни симптоми хвороби. А без симптомів, це все нагадує одну цитату з російського баша (прошу не сприймати як образу, а лише як ілюстрацію ситуації).