Автор Гілка: налаштування proxychains  (Прочитано 1409 раз)

Відсутній 0x7663h

• Новачок
  • *
  • дописів: 42
  • ---
допоможіть хто може!!! ;D
в мене нет через локальний проксі йде, а потрібно працювате через анонімний віддаленний проксяк (американський  >:( ),
наскільки я обізнаний proxychains це те що треба (а може я помиляюся :'( , то просвітіть 8-) тільки не сильно - больно).......
Проблема ? а може і ні точно не знаю ::)
коли в конвігу proxychains прописую 2 проксяки (1*свій локальний та 2*віддалений), а в опері нічого то ніц не працює :-/
з другої сторони коли в конфігу тільки локальний проксяк, а віддалений в опері то працює!?
ланцюжок проксяків конфіг (проксі 1,2,3....) тоже глухо
ОТОЖ ПИТАННЯ-1 ЩО ТО ТАКЕ! І З ЧИМ ЙОГО ЇСТИ! ;D ::)
ПИТАННЯ-2 хтось знає де брати нормально працюючі американські проксі  :-[
P.S. прохання велике непишіть про криві /dev/hands  і тому подібні небелиці (бо люди на форуми ходять знання почерпнути чи поділитися) та невідправляйте на Google за проксяками (діло може і благе! але за* надоїло  цілий день ходив-бродив із сотні ІР навіть 10  не набралося і то не американські; анонімни взагалі не надибав  :( )
Будь як ми.. будь з нами... стань краще нас...

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: налаштування proxychains
« Відповідей #1 : 2007-11-02 23:36:26 »
я дико перепрошую (с), але, якщо вам треба серфити в інеті через проксі, то досить прописати його в налаштуваннях графічного середовища (у ґномі — це System->Prefernces->Network Proxy, у KDE шукайте в KDE control center). Ну або нічого не заважає перевірити, чи працює проксі, прописавши його спершу в налаштуваннях бравзера, і після тесту — в налаштуваннях системи

PS шо таке proxychains — я не знаю, хоч маю досвід як підняття проксі-сервера на локальному компі, так і користування віддаленим проксі.
« Змінено: 2007-11-02 23:37:29 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #2 : 2007-11-02 23:42:24 »
перечитав ще раз пост. Це вас провайдер примусово пускає тільки через проксі, а ви хочете додатково через американський?
тоді спробуйте в системі прописати локальний проксі, а в браузері — американський.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній 0x7663h

• Новачок
  • *
  • дописів: 42
  • ---
« Відповідей #3 : 2007-11-03 09:00:28 »
 я тут некоректно виразився на рахунок локального проксі сервера!!! :-[
проксі не локальний (в смислі не стоїть в мене на машині), а знаходиться  в локальній мережі до якої я підключений ;D
на рахуно налаштувань в КДЕ то можу сказати, що там проксі сервер прописуєть всього один для Конгваєра (він наче системний для КДЕ) отож це мені не допомагає (куди тоді в американський проксяк писати????? :-/) оскільки в такому випадку я внеті буду працювати від імені "локального" проксяка...
потрібно працювати по схемі: Я-=---=-"ЛОКАЛЬНИЙ ПРОКСІ"-=---=-ВІДДАЛЕНИЙ ПРОКСІ-=----=-ІНТЕРНЕТ 8-)
proxychains це невеличка програмка, що дозволяє створювати такі схеми
файл конфігурації містить ІР адреса та порти Ваших проксяків (http , socks4-5)які потрібно зєднати в ланцюг (статично чи динамічно)
Будь як ми.. будь з нами... стань краще нас...