такого не може бути. Якщо ви в біосі обрали завантаження з сідюка, а потім з твердого диску, і ваш диск є завантажувальним, то вінда з нього піде. Лінукс тут абсолютно ні до чого.Єдине що, перед тим, як встановити вінду, почитайте, як відновити grub після інсталяції
Не пробували використати VirtualBox чи VMware? все ж краще ніж всілякі розділекння диску і взагалі той XP чисто для того жиби погратися(напевно тому на ньому всі ігри ідуть)Off-topic:цікаво чи він там існує довше ніж вікна в чистому вигляді?
Проблема в тому, що я користуюсь не Grub, а ASPLoader, бо в мене Grup взагалі не завантажує Linux. Як казали добрі люди цей Асп просто одоробло
ЦитатаПроблема в тому, що я користуюсь не Grub, а ASPLoader, бо в мене Grup взагалі не завантажує Linux. Як казали добрі люди цей Асп просто одороблоВсе одно, що ви використовуєте , якщо ви в БІОСІ прописали завантаження з сідюка, ніякий лоадер на вінчестері не може цього перехопити (якщо з сідюком все гаразд, звісно).
Провіряв з СД все ок.
Можливо допоможе повне форматування вінта?
ЦитатаПровіряв з СД все ок.яким чином перевіряли? З інших компів завантажується інсталяція?ЦитатаМожливо допоможе повне форматування вінта?не допоможе. у вас ТОЧНО в біосі правильний порядок завантаження виставлено (First boot device - CD ROM)?
Виникло нове питання! Скачав Убунту 7.10, але там файли з розширенням *.EXE! Цікаво як його встановити з АСП?
Цитата: JI1-0X0B від 2007-11-22 18:11:45Виникло нове питання! Скачав Убунту 7.10, але там файли з розширенням *.EXE! Цікаво як його встановити з АСП?Качали з microsoft.com?
Так