Цитата: JI1-0X0B від 2007-11-22 18:11:45Виникло нове питання! Скачав Убунту 7.10, але там файли з розширенням *.EXE! Цікаво як його встановити з АСП?Качали з microsoft.com?
Виникло нове питання! Скачав Убунту 7.10, але там файли з розширенням *.EXE! Цікаво як його встановити з АСП?
ні, на інсталяційному диску Убунту є вільні програми для вінди — ОО, фаєрфокс тощо. Якщо вставити цей диск у вінді, запуститься якась фігня, що дозволить ці програми встановити.
Цитата: noddeat від 2007-11-22 22:03:39 ні, на інсталяційному диску Убунту є вільні програми для вінди — ОО, фаєрфокс тощо. Якщо вставити цей диск у вінді, запуститься якась фігня, що дозволить ці програми встановити. Гм, в мене тут xubuntu-7.04-desktop-i386.iso валялась, перевірив - нема ніяких віндових програм. Чи це не на всіх? Дивна якась ідея - витрачати купу місця під віндові збірки.
щодо ізошок не знаю, а на інсталяційному Ubuntu 7.10, який з шіпіта прийшов, є папка з exe-ками firefox, abiword, thunderbird. Опенофіса нема. Папка займає 17М.
Я звичайно перепрошую, але мені хтось допоможе?
Цитата: JI1-0X0B від 2007-11-24 18:46:40Я звичайно перепрошую, але мені хтось допоможе? Чи завантажується Ubuntu з CD?
ppc - щось з розряду екзотичних пристроїв.
І скажіть, що означає Live CD?
Якщо не помиляюся, PowerPC