М-дя, а я уже майже переклав iTALC Ну, добре, відішлю авторові так, може комусь згодиться...
Ще одне - я інколи полюблю помалювати векторну анімацію в Macromedia Flash. Одна біда - писана ця програма під офтопік. І комерційна. Якісь є під Лінукс відповідники, можливо, навіть, комерційні?
Це заборонено ліцензією flash (а Macromedia у Вас купляне?).
Купити Macromedia мені явно не по кишені і, мабуть, Adobe не захочуть мені продавати своє недавне придбання. А Flash є на роботі, вдома хіба-що 30-денка.А заборонено ліцензією Flash що саме? Векторний редактор анімацій під Лінукс? Я-ж не питав саме Flash під Лінукс. А сам формат swf він є сугубо Макромедійним чи його можна вільно експлуатувати?
Там один бінарний файл програми у теці bin. Обрізаєте його за допомогою strip і використовуєте де завгодно.До речі, якщо Вас цікавить, Flash MX 6 чудово працює під wine (тільки-но перевірив).
Цитата: Piktor від 2008-01-27 16:05:29Ще одне - я інколи полюблю помалювати векторну анімацію в Macromedia Flash. Одна біда - писана ця програма під офтопік. І комерційна. Якісь є під Лінукс відповідники, можливо, навіть, комерційні?Це заборонено ліцензією flash (а Macromedia у Вас купляне?).
Якщо ми про f4l з cvs, то f4l