Цитата: dgizer від 2012-07-04 01:58:50До речі для того щоб клас vakaref підтримував оточення bibset переніс визначення цього оточення з vakthesis.Так, у vakaref підтримки двох списків немає, бо я не підозрював, що це комусь може знадобитися. Справді, все майже дослівно переноситься. Колись я на таке запитання був відповідав, думав, що на сторінці vakthesis писав про це. Виходить, що ні :-(
До речі для того щоб клас vakaref підтримував оточення bibset переніс визначення цього оточення з vakthesis.
…але при компілюванні автореферату отримую помилку, яка говорить, що такого environment не знайдено
\begin{bibset}{Список використаних джерел}\bibliographystyle{gost2008}\bibliography{xampl-mybib}\end{bibset}\begin{bibset}[a]{Список публiкацiй автора}\bibliographystyle{gost2008}\bibliography{xampl-thesis}\end{bibset}
! LaTeX Error: Command \CYRIE unavailable in encoding OT1.See the LaTeX manual or LaTeX Companion for explanation.Type H <return> for immediate help. ... l.62 \newblock Є франц. переклад {\selectlanguageifdefined{french}?
Дивно, якщо додати у преамбулу, то все працює
Ось хотів спитати про ГОСТи. В останній версії пакету http://www.ctan.org/tex-archive/biblio/bibtex/contrib/gost немає ані gost71s, ані gost71u, які Ви використовуєте на 10-й сторінці vakthesis.pdf для генерування двох списків літератури. Наскільки я розумію, зараз треба використовувати gost2008. Чи правильно це, чи відповідає вимогам ВАК МОНмолодьспорту?
тобто, він не приятелює із французьким (у xampl-thesis останнє джерело французькою). У мене французької літератури не буде, тільки англійська, українська та російська, які чудово генеруються, але на всяк випадок повідомляю про проблему.
P.S. Будь ласка, викладіть Ваш vakaref.cls із доданим bibset із vakthesis.cls, який би коректно працював. Буду сам думати в чому там у мене проблема.
Цитата: physicsworks від 2013-02-12 15:33:08Ось хотів спитати про ГОСТи. В останній версії пакету http://www.ctan.org/tex-archive/biblio/bibtex/contrib/gost немає ані gost71s, ані gost71u, які Ви використовуєте на 10-й сторінці vakthesis.pdf для генерування двох списків літератури. Наскільки я розумію, зараз треба використовувати gost2008. Чи правильно це, чи відповідає вимогам ВАК МОНмолодьспорту?Нещодавно допомагав колезі з оформленням дисертації. Використовували gost2003. Не скажу, чи відповідає вимогам, але пішло.
Бібліографічний опис оформлюється згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 "Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання".
Нововведений стандарт відповідає ГОСТові 7.1-2003 і є базовим для складання бібліографічного опису всіх видів документів.
При компілюванні стандартного xampl-aref.tex із доданим у преамбулу кодом bibset таКод: [Вибрати]\begin{bibset}{Список використаних джерел}\bibliographystyle{gost2008}\bibliography{xampl-mybib}\end{bibset}\begin{bibset}[a]{Список публiкацiй автора}\bibliographystyle{gost2008}\bibliography{xampl-thesis}\end{bibset} отримую помилку:Код: [Вибрати]! LaTeX Error: Command \CYRIE unavailable in encoding OT1.See the LaTeX manual or LaTeX Companion for explanation.Type H <return> for immediate help. ... l.62 \newblock Є франц. переклад {\selectlanguageifdefined{french}? тобто, він не приятелює із французьким (у xampl-thesis останнє джерело французькою).
Таке питання. В описі gost не знайшов прикладу як реалізувати (які поля bibtex використовувати) для статті у збірнику наукових праць, як, наприклад, тут (пункт 4, але в мене один автор): http://www.nbuv.gov.ua/portal/chem_biol/pep/2010_2/2010-2/pdf/20_aut.pdf Хтось має уявлення як це зробити?
Отже, у Вас є ще щось, що впливає на результат.
Чим запис типу InCollection не задовольняє? Назву статті — в поле title, назву збірника — в поле booktitle.
Цитата: Олександр Барановський від 2013-02-16 23:43:54Отже, у Вас є ще щось, що впливає на результат. Так, то в мене криво був MiKTeX встановлений на роботі. Помилки немає.
! LaTeX Error: Environment bibset undefined.See the LaTeX manual or LaTeX Companion for explanation.Type H <return> for immediate help. ... l.26 \begin{bibset} [a]{Список публікацій}? ! Emergency stop.
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка: при використанні пакету vakthesis список літератури не відображається. Помилка наступна: Код: [Вибрати]! LaTeX Error: Environment bibset undefined.See the LaTeX manual or LaTeX Companion for explanation.Type H <return> for immediate help. ... l.26 \begin{bibset} [a]{Список публікацій}? ! Emergency stop.Це стовідсотково мій баг. Дякую за вашу допомогу.