Можливо є якась нейтральна команда, де б я зміг написати весь текст як мені потрібно і вставити його у вказане місце?
…оскільки замість "Тараса Шевченка" воно видає "Тарасій Шевченкій."
На жаль, поки що немає
У кодуванні наче немає нічого страшного, воно «людиноконвертовне». Наприклад, \CYRR\cyro\cyrb\cyro\cyrt\cyra — це Робота.
…звідки береться [Текст] ?
Цитата: sampleplasma від 2015-05-21 21:55:01…звідки береться [Текст] ?Вітання, sampleplasma!Це не залежить від будь-яких LaTeX-класів, взагалі кажучи. Така поведінка — особливість BibTeX-стилів gost. Знайдіть у файлі ugost2003.bst функцію add.medium. Це вона додає:Код: BibTeXFUNCTION {add.medium}{ duplicate$ empty$ 'skip$ { medium empty$ { " " * bbl.medium enclose.square.brackets * } { " " * medium enclose.square.brackets * }%% { bbl.medium enclose.square.brackets * }%% { medium enclose.square.brackets * } if$ } if$}
…все працює
Всім привіт! Почав писати дисертацію за допомогою vakthesis, але відразу зіштовхнувся з тим, що після імені наукового керівника у мене ставиться кома (див. фото). В LaTeX я новачок, тому сам ще нікуди не ліз. Підкажіть, будь-ласка, де мені шукати причину проблеми?
Цитата: sampleplasma від 2015-05-25 20:28:54…все працюєЯ трохи здивований. Початкове запитання звучало так, ніби як воно там відбувається. А тепер після моєї відповіді Ви пишете, що все працює, ніби щось змінили, а моя відповідь цьому посприяла. Ви що, виправили функцію add.medium безпосередньо у файлі ugost2003.bst?
А як шановні колеги зазначають джерела рисунків/таблиць?Пробував робити за допомогою \caption*{Джерело: турурупату}, але не вийшло.
Цитата: Олександр Барановський від 2015-05-26 17:59:46Цитата: sampleplasma від 2015-05-25 20:28:54…все працюєЯ трохи здивований. Початкове запитання звучало так, ніби як воно там відбувається. А тепер після моєї відповіді Ви пишете, що все працює, ніби щось змінили, а моя відповідь цьому посприяла. Ви що, виправили функцію add.medium безпосередньо у файлі ugost2003.bst?Так. я трохи відредагував ugost2003.bst.Було:FUNCTION {book}{ output.bibitem author.before format.btitle add.doi add.medium "title" output.check new.slash...}Стало:FUNCTION {book}{ output.bibitem author.before format.btitle "title" output.check new.slash...