\providecommand*{\BibEmph}[1]{\emph{#1}
Можливо за "деревами не бачу лісу".
В "чистому" vakthesis все нормально.
\providecommand*{\href}[2]{{\small #2}}
Там, до речі, "список публікацій здобувача за темою дисертації" післі анотації не друкується. В додатку це працює. Не знаю, може то так задумано.
А оскільки проблема з пакетом cite при компілюванні з двома переліками літератури існує, я втиснув сюди пакет natbib з набором опцій [square,numbers,sort&compress].Компресія та сортування посилань запрацювала, але взамін виникло інше: в списоку публiкацiй здобувача за темою дисертацiї замість номера вперто ставиться Прізвище(рік). А на додачу в основному переліку номер начебто добре стоїть, але вирівнювання не таке красиве, як того хотілося б.
Додатково в одному джерелі "Черлiнка В. Р. Морфометричнi параметри рельєфу як базис для предикативного моделювання просторового поширення ґрунтових вiдмiн // (ОСЬ ТУТ ЗДОРОВЕЦЬКИЙ ПРОМІЖОК) Агрохiмiя i ґрунтознавство...".
Наразі гарно дякую (а насправді мені ще досить прикро, що я стільки часу у Вас відбираю).
Можу й перепрограмувати. Але потрібне обґрунтування, чому має бути так. Не люблю такого: зробити грубим шрифтом і по центру. Має бути якась логіка, чому цю частину дисертації треба оформлювати ось так — і відповідно логічне форматування (а не фізичне).
Тому якщо переозначити оточення bibset так, як у вказаному дописі, то пакунок cite зможе сортувати список посилань — і, отже, можна використовувати cite замість natbib.
...краще просто забрати поле booklanguage...
...тобто цінуєте мою роботу...
... зможете якось так міркувати і самостійно знайти розвʼязання...
Цитата: Олександр Барановський від 2018-05-05 18:21:38Тому якщо переозначити оточення bibset так, як у вказаному дописі, то пакунок cite зможе сортувати список посилань — і, отже, можна використовувати cite замість natbib. Начебто все по інструкції зробив... Не сортує cite, відповідно і не компресує також. Вимушений ще раз звертатися по допомогу.
Поки що не дивився, чи можна щось зробити з natbib. :-(
%Іл.\, \totfig. Табл.\,\tottab. Лист.\,\totalg. Бібліогр.:\,\totref\,назв.
в thesis_intro.tex є закоментований рядок Код: [Вибрати]%Іл.\, \totfig. Табл.\,\tottab. Лист.\,\totalg. Бібліогр.:\,\totref\,назв.Звісно, лічильники не запрацювали, коли я його розкоментував. І означення цих команд в стильових файлах теж не знайшов. Я так розумію, це "заначка" на майбутнє?Чи можна щось зробити "на коліні" щоб запрацювало вже?
%%%%%%%%%%%%%%%%%%% Counter %%%%%%%%%%%%%%%%%%% \usepackage[figure,table,xspace]{totalcount} %table,\usepackage{totcount}\usepackage{assoccnt}\newtotcounter{totalchapters}\DeclareAssociatedCounters{chapter}{totalchapters} \regtotcounter{page}\regtotcounter{section}\newtotcounter{citnum} \def\oldbibitem{} \let\oldbibitem=\bibitem\def\bibitem{\stepcounter{citnum}\oldbibitem}\def\computemycount{}\expandafter\ifx\csname computemycount\endcsname\relax\usetotcountfile{mycount.aux}\newcounter{mycount} % so that increments of this counter don't break\else\newtotcounter[auxfile=mycount.aux]{mycount}\fi%%%%%%%%%%%%%%%%%%% End Counter %%%%%%%%%%%%%%%%
Дисертація складається зі вступу, \total{totalchapters} розділів, \total{section},\ifnum\totvalue{section}=1 розділу \else розділів \fi, висновків, рекомендацій виробництву, переліку ілюстрацій та таблиць, списку використаних джерел і додатків.Загальний обсяг роботи~--- \total{page} сторінок, з яких основного тексту~--- ХХХХ сторінки.Дисертацію ілюстровано \totalfigures рисунками та \totaltables таблицями. Список використаних літературних джерел складається з \total{citnum}\ джерел, з яких ХХХХ латиницею.
Доброго дня!Шановний п.Барановський не можу зробити початкового, - інсталювати vakthesis.ins.Проконсультуйте будь-ласка!З повагою
latex vakthesis.ins