Чи можна використати швидкий, нехай і "брудний" прийом, щоб "віднімати" від тих лічильників потрібну кількість(або щоб вони стартували з якоїсь від'ємної величини)?
P.S. Ще одне питання виникло по оформленню: у мене довга назва, на три рядки, причому в останньому лише одне слово. Чи є спосіб розірвати назву так, щоб вона не розривалася і в анотації?
P.S.S. Вибачте, що всі питання звалюю на купу. Не працюють переноси у складних словах. От, наприклад, в преамбулі \babelhyphenation[ukrainian]{при-род-но-ант-ро-по-ген-них} - а при компіляції не переносить. Коли в самому тексті вказую при\-род\-но-ант\-ро\-по\-ген\-них, то переноси працюють.
"= for a compound word mark with a breakpoint, allowing hyphenation in the composing words.
У переліку рисунків (їх у мене багато) формат номеру, очевидно, не був розрахований на таку їх кількість.Порадьте, де можна поправити стиль, щоб нічого іншого не зламати.
Також, сподіваюся, це не є наслідком моїх маніпуляцій із стильовим файлом.
Зараз усе можна подавати з їхньої сторінки http://okd.ukrintei.ua/ , тому проблем має поменшати.
В будь-якому випадку, можна конвертувати в doc - і нехай собі паряться з тим, що вийде: формально то буде документ ворда. Або хід конем: документ ворда, в якому кожна сторінка - це скріншот pdf...
Цитата: Василь Черлінка від 2018-12-14 13:59:02В будь-якому випадку, можна конвертувати в doc - і нехай собі паряться з тим, що вийде: формально то буде документ ворда. Або хід конем: документ ворда, в якому кожна сторінка - це скріншот pdf...Конвертор, який пристойно би переводив в doc вирішив би проблему. Але таких знайти не вдалось - після кожного треба доробляти вручну (що довелось і зробити в кінцевому підсумку). Зі скріншотами pdf - здобувач знаходиться в залежності від ради, в якій він проходить захист і ці іграшки можуть погано закінчитись. Особисто я не ставив би під ризик результати багаторічної праці і життя у вимушених злиднях увесь цей час. Нездатність навіть власні процедури виписати без суперечностей - це власне все, що потрібно знати про науку в Україні.
Не знаю, яким засобом перетворення ви користувалися
Приблизно за годину ідентична копія автореферату була готова.
Хотів би побачити поради від тих, кому це реально вдавалось робити. Бажано із посиланням на нормативні документи.
Допускається підготовка дисертаційної роботи в форматі LaTeX з відповідним стильовим оформленням
компакт-диск, на якому міститься файл з текстом дисертації. Ім'я файла - dis.doc (2 примірники).