\csname @specialityedu@fieldcode@\languagename\endcsname\ \cdash--- \csname @specialityedu@fieldname@\languagename\endcsname,
\begin{bibset}{Список публікацій здобувача за~темою~дисертації}\bibliographystyle{spmpsci}\bibliography{ms1}\end{bibset}\begingroup\addtocontents{toc}{\protect\setcounter{tocdepth}{0}}\setlength{\leftmargini}{20pt}\section*{Електронні каталоги}\begin{enumerate}[{[1]}]\setcounter{enumi}{9}\item {Author}, A.A., {Author}, A.A., et~al.: {Title} (2015)\item {Author}, A.A., {Author}, A.A., et~al.: {Title} (2015)\item {Author}, A.A., {Author}, A.A., et~al.: {Title} (2015)\end{enumerate}\section*{Матеріяли конференцій}\begin{enumerate}[{[1]}]\setcounter{enumi}{12}\item {Author}, A.A., {Author}, A.A., et~al.: {Title} (2015)\item {Author}, A.A., {Author}, A.A., et~al.: {Title} (2015)\item {Author}, A.A., {Author}, A.A., et~al.: {Title} (2015)\end{enumerate}\addtocontents{toc}{\protect\setcounter{tocdepth}{3}}\endgroup\tableofcontents
\usepackage[backend=bibtex8,bibencoding=cp1251,style=ieee,citestyle=numeric,sorting=nyvt,sortcites=true,giveninits=true,minbibnames=5,defernumbers=true]{biblatex} % Якщо документи в кодуванні CP1251.\usepackage[backend=biber,style=ieee,citestyle=numeric,sorting=nyvt,sortcites=true,giveninits=true,minbibnames=5,defernumbers=true]{biblatex} % Якщо документи в кодуванні UTF-8, на Overleaf, наприклад.\addbibresource{ms1.bib}\addbibresource{ms2.bib}\setlength{\biblabelsep}{.5em} % Відступ між номерами й прізвищами у бібліографії\DeclareNameAlias{sortname}{family-given} % Сортування за прізвищем\DeclareLanguageMapping{ukrainian}{english} % Щоб уникнути заміни "et al." на "та ін." а також інших слів в англомовних джерелах\DeclareSourcemap{\maps{\map{\step[fieldsource=language,fieldset=langid,origfieldval,final]\step[fieldset=language,null]}}} % Щоб не друкувалася мова бібліографічного пункту\let\section\part % Заміна команди section на part у бібліографії\printbibliography[keyword={refereed},title={Список публікацій автора у міжнародних рецензованих фахових виданнях}]\printbibliography[keyword={catalogue},title={Електронні каталоги}]\printbibliography[keyword={proceeding},title={Матеріяли конференцій}]\printbibliography[keyword={abstract},title={Тези конференцій}]\printbibliography[notkeyword={refereed},notkeyword={catalogue},notkeyword={proceeding},notkeyword={abstract},title={Список використаних джерел}]
\usepackage[backend=biber, % Рушій для маніпуляцій із бібліографією замість BIBTEX8style=ieee, % Стиль бібліографії IEEEcitestyle=numeric, % Заміна стилю цитат IEEE на стиль Numeric, який полягає в заміні [1],[2],[3] на [1,2,3]sorting=nyvt, % Спосіб сортування за прізвищем, потім роком, потім томом, потім назвоюsortcites=true, % Увімкнення сортування цитат за зростанням в стилі [56,3,67,5] на [3,5,56,67]giveninits=true, % Подання імені ініціяламиminbibnames=5, % Увімкнення показу мінімум п'яти авторів у бібліографії перед et al.defernumbers=true % Увімкнення наскрізної нумерації між бібліографіями]{biblatex}
Extra \fi.\set@degree@c ...ld@\languagename \endcsname }\fi I'm ignoring this; it doesn't match any \if.Extra \fi.\\abstract ...ifKV@abstract@header \@abstract \fi l.4532 ...an,chapter=Анотації,header=true]I'm ignoring this; it doesn't match any \if.LaTeX Error: Invalid UTF-8 byte sequence (�.).l.4532 ...an,chapter=Анотації,header=true]
\usepackage{caption}\usepackage{longtable}\usepackage{floatflt}\DeclareCaptionLabelFormat{continued}{\textit{Продовження таблиці} #2}\captionsetup[ContinuedFloat]{labelformat=continued,justification=left,singlelinecheck=false}
\begin{table*}\ContinuedFloat\caption{}\begin{tabular}{}\end{tabular}{}\end{table*}
\begin{longtable}{}\caption{У цій табличці показано таке}\endfirsthead\captionsetup{labelformat=continued}\caption{}\endhead\end{longtable}
\begin{table*}\caption{}\label{}\small\resizebox{\columnwidth}{!}{\begin{tabular}{cccccc}\end{tabular}}\end{table*}