Щодо того що замість 160 ГБ показує 149 - це нормальна практика виробників харддрайвів.
Справа у тім що в школі вони інформатики не вчили
ЦитатаСправа у тім що в школі вони інформатики не вчили Хахаха, якраз навпаки, вони вчили інформатику в школі. 160 ґіґ — це неформатована ємність, яка, звісно, більша за форматовану.
Тобто Ви хочете сказати що форматування з"їдає 11 ГБ, навіть якщо в нову файлову систему не записано жодного файлу?]
noddeat@noddeat-laptop:~$ sudo fdisk -lDisk /dev/sda: 120.0 GB, 120034123776 bytes
Щодо ХР - можна пошукати щастя в недавно випущених дистрибутивах, детальніше не скажу, бо 1) не пробував 2) прийде модератор і розстріляє за офтопік.
А може в мене причина полягає в тому, що моя ХР не підходить на платформу _64 нового Ноуту?Я вже казав, що не програмувальник, тому вибачте, якщо питання не зовсім "той-го".
Є у мене такий ноктбук Acer Aspire 4520 зветься УсмішкаПроблема у тому, що поставити на нього щось, окрім Вісти, було дуже складно, оскільки, відсутні драйвери для деяких пристроїв. Вирішити цю проблему допомогли на офіційному форумі Ubuntu.
+ до того всього Віста СП1 конфліктує з грубом.. Точніше - не дає йому встановитися.((