Автор Гілка: як встановити без інсталяшки?  (Прочитано 3126 раз)

т

• Гість
Re: як встановити без інсталяшки?
« Відповідей #15 : 2008-10-04 22:39:35 »
а як то перевірити?
Виберіть у меню Start вашої системи пункт My computer (я так зрозумів, що встановлено продукт Microsoft Corp.). Поклацайте правою кнопкою по позначках томів жорсткого диска і оберіть пункт контекстного меню Settings. Подивіться, чи є десь близько 7ГБ на доному з дисків (4ГБ піде на систему, а 3ГБ має залишитися для Windows, щоб не померла від нестачі кисню).

Збережіть всі важливі дані!!!!!!!

Далі цитата з офіційного сайта дистрибутива:
Цитата
Ми знаємо, що вам сподобається SimplyMEPIS. Отже, якщо ви не можете більше терпіти, запустіть графічний інструмент встановлення MEPIS, який допоможе вам у процесі встановлення.
Від себе: у 99% випадків все пройде чисто і ніяких незручностей не буде. Але перед встановленням я радив би вам ознайомитися з усіма записами форумів, всіма зрозумілими вам мовами, що стосуються проблем з MEPIS 7.0.
а що то за "графічний інструмент встановлення MEPIS", і де його знайти

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #16 : 2008-10-04 22:41:47 »
Піктограма на робочому столі KDE (Install) або пункт у меню під час завантаження (Install to your harddisk).
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Мухомор

• Гість
« Відповідей #17 : 2008-10-04 23:18:34 »
2- Подивися шо там настрочив якийсь чувак(там де 1,2,3,4...), то я так і зробив
_якийсь_чувак=yurchor? Я-б за таке образився. Учасники все таки мають імена, за якими їх розрізняють. Тому, для подальої участі тут, наполегливо рекомендую по перше зареєструватися, бо ми так і не зрозуміли, хто ви - Т, Тарас чи Тарас[smiley19...]. По друге, в нас тут неписане правило - із незнайомим людьми все-таки спілкуємося на ви.
Ну і в справі - якщо маєте нормальний доступ до Інтернету - пошукайте книги типу "Лінукс для чайників", керівництва користувача різних дистрів (Бачив "Руководство пользователя Mandriva", там розписано все з початку).

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #18 : 2008-10-05 00:40:00 »
1. викиньте диск з Дебіаном. цей дистрибутив не розрахований на новачків.
2. стягніть Ubuntu: http://www.ubuntu.com/getubuntu/download
3. запишіть образ на диск.
4. завантажтесь з нього і клікність кнопку «Install».  далі уважно читайте інструкції.

nota bene: є спеціальна сторінка документації для тих, хто хоче перейти з вінди на лінукс: https://help.ubuntu.com/8.04/windows/C/
і взагалі доки читати корисно: https://help.ubuntu.com/8.04/newtoubuntu/C/index.html
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"