Для цього, окрім усього, необхідно ще написати модуль ядра, котрий: виставлятиме шрифт для українських літер одразу при завантаженні
(серцем чую, що тут треба буде правити setup.S, однак можна дописати цю функцію в LILO),
А сама ідея проста: всі повідомлення друкуються функцією printk(), тож sed'ом поправити - не так і складно; подейкують, тексту з самим printk("") є на 200 кілобайтів.
Розсилка для інформування - щоб не бігати по сайтах.
А як саме закодувати це тлумачне поняття та ще й так, щоб е було відразу очевидно і по ньому можна було б робити пошук?
На власний розсуд - (най буде гречка, аби не суперечка).
Ну, коли дискусія перетворюється на флейм, мені до гепи, за перепрошенням, що там говорять, я звідти йду.
Пропозиція в розсилці, я помітив, має трохи іншу мету - це лише спроба дізнання, чи нема чого кращого, з поінформованіших джерел.
У нас є одна велика проблема: нема централізації.Не те щоб ми відмовлялись від вільної моделі розробок, однак у мовних питаннях і т. п. відсутність центральної думки - це біда. Маємо, що маємо.
Я би сказав, не централізації, а стандартизації. А немає саме через ізольованість процесу в онлайні, інакше стандартизація відбулася б сама собою, як складається мовна норма в инших сферах. Тобто ситуація не є нормальною, і нормальним шляхом не врегулюється. Потрібна технологія. А мені пропонують розслабитись і почекати, доки в нас буде "та держава"
Саме тому необхідно взяти, принаймні наразі, справу в одні руки, поки невідомо, коли воно природним шляхом буде стандартизуватися.
Я недарма скерував Вас до зробленого мною перекладу Брукса - почитайте, буде корисно. Зокрема, про концепцію багатьох будівничих, однак лише одного архітектора.
А тому варто зробити так, як то є у W3C чи ISO - порівняно до користувачів стандарту, членів комітетів є досить мало. Однак вони, хоча керуються здоровим ґлуздом (сподіваюсь), якщо вислухують конструктивну думку збоку, нікого не питаються, коли приймають рішення.
Книгу Брукса я прочитав ще зеленим студентом. Повторюю, вона має лише історичну цінність.
Якщо ж ви робили новіші дослідження, котрі виявляють відмінності супроти того, що ви прочитали, зробіть суспільству ласку: опублікуйте їх.
щоб звернути на більш розгорнуті пояснення увагу тих представників нашої спільноти, котрі ще не до кінця усвідомили рамки демократії стосовно розробки вільних програм.