Автор Гілка: Як конвертувати відео?  (Прочитано 3600 раз)

Відсутній klim

• Графоман
  • дописів: 287
  • The True Lamer. Beware of fakes.
Re: Як конвертувати відео?
« Відповідей #15 : 2008-12-14 20:09:34 »
Вибачаюсь за флуд, але перший рядок з першого посилання гугла:
Цитата
mencoder is very useful for converting between different container formats. It is a command line tool so it is not super easy to use for us lazy newbies.

Михайло Даниленко

• Гість
« Відповідей #16 : 2008-12-14 20:28:28 »
Підкажіть чим можна конвертувати mkv. Знайшов в мережі якийсь скрипт під КДЕ, ал у мене він, чомусь, не функціонує.
mkv - це контейнер, в ньому може бути дуже багато чого, наприклад, декілька аудіотреків (наприклад, різними мовами), декілька версій субтитрів, й навіть шрифти до субтитрів, тому раджу спочатку поставити mkvtools й подивитися що там є (за допомогою mkvinfo) а потім mkvextract повитягати що треба, й закодувати в один файл.

Відсутній klim

• Графоман
  • дописів: 287
  • The True Lamer. Beware of fakes.
« Відповідей #17 : 2008-12-14 20:35:32 »
Цитата
mkv - це контейнер, в ньому може бути дуже багато чого, наприклад, декілька аудіотреків (наприклад, різними мовами), декілька версій субтитрів, й навіть шрифти до субтитрів, тому раджу спочатку поставити mkvtools й подивитися що там є (за допомогою mkvinfo) а потім mkvextract повитягати що треба, й закодувати в один файл.
Єдине, що мені потрібно, це перекодувати матрьошку в щось зрозуміле моєму плеєру, тому я не проти і менкодера, якщо тільки не буде якихось сюрпризів.
« Змінено: 2008-12-14 23:39:18 від klim »