Автор Гілка: Графічний файловий менеджер на дві панелі  (Прочитано 3941 раз)

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
До речі, нещодавній krusader 2.0 непогано допиляли в плані зручності і надійності. Проте, таки чимало речей не вистачає, які реалізовані у Total Commander.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Між іншим, я, чомусь, і не глянув - як справи у Хрестоносця з плагінами? В його відомого віндового колеги це один із козирів.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
шановний, так а чим вас Krusader не влаштовує?

Цитата
додати кілька файлів до плейлисту плеєра (ну не робити це ж з консолі, панове кулхакери!),
кулхакери юзають Amarok, який автоматично сканує папку з музикою та додає в бібліотеку всі необхідні файли. А вже з бібліотеки музика перетягується в плей-ліст
Цитата
швидкий перегляд графічних файлів, специфічні прийоми копіювання, використання деяких специфічних шорткатів тощо, - які можливі лише в нормальному графічному менеджері!
так а чим наутілус не влаштовує для цього? 

я сам юзаю наутілус для перегляду тумбів, та mc в усіх інших випадках. якось графічний двопанельник мені на лінуксі не потрібен, бо там немає консолі.

при цьому на вінді юзаю TC, бо на вінді взагалі немає консолі нормальної.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Між іншим, я, чомусь, і не глянув - як справи у Хрестоносця з плагінами? В його відомого віндового колеги це один із козирів.
ну ftp/sftp він з коробки підтримує, при чому вміє змінювати кодування (актуально для ftp-серверів з папками на кирилиці в cp1251), а які ще його віндового колеги є потрібні плагіни? 
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Небагато, але можете поковирятися, — можливо щось потрібне знайдете. Як на мене, у офтопіку неможливо нормально працювати без TC, але нічого не «з коробки» ніколи не встановлював.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
ну ftp/sftp він з коробки підтримує, при чому вміє змінювати кодування (актуально для ftp-серверів з папками на кирилиці в cp1251), а які ще його віндового колеги є потрібні плагіни? 
Ой, там іх до дідька, щоправда, багато кривих - наприклад для ext2/3, не показує великих розділів. Але, правильно укомплектований ТС стає досить зручним середовищем. Я юзав (є і під Хрестоносцем) переглядачі медіафайлів (навіщо запускати повноваговий медіаплеєр, коли одиничну музичку можна послухати чимось малесеньким), ще непогано було відкривати iso та mdf образи як архіви (працює як fuseiso), відновлення видалених файлів (пару раз довелося), uninstaller (зручніше, ніж добиратися до штатного через панель керування) менеджер процесів та системних служб.
Колись, живучи під Винь98 на старій машині, взагалі ставив ТС замість експлорера як графічне середовище. Єдине - трея з годинником не було.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
як справи у Хрестоносця з плагінами?
s/плагінами/протоколами/ - Налаштування -> Налаштувати Krusader -> Протоколи ;)
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній wasa

• Дописувач
  • **
  • дописів: 71
  • Гарна штука Linux!...тільки жит
В Mandriva 09(КДЕ-4) програма файл-менеджер за вмовчуванням це Dolphin - в ній область вікна, де переглядаються файли можна розділити на дві частини - виходить в одному вікні - два, але панель інструментів спільна(так як і в тотал командер)(при чому цю кнопку можна виставити на панелі інструментів і користуватися кожен раз, коли потрібно розділити) ;)