Цитата: prapor від 2009-03-03 18:49:59Цитата: klim від 2009-03-02 21:42:45У мене МС в /etc замість rc.local пише *rc.local Як можна виправити це неподобство А чому неподобство? Це ж дуже й дуже зручно - навіть на монохромному терміналі видно тип файлу.То назва цього файлу повинна починатись з зірочки?
Цитата: klim від 2009-03-02 21:42:45У мене МС в /etc замість rc.local пише *rc.local Як можна виправити це неподобство А чому неподобство? Це ж дуже й дуже зручно - навіть на монохромному терміналі видно тип файлу.
У мене МС в /etc замість rc.local пише *rc.local Як можна виправити це неподобство
зірочка і зелений колір означають, що ви маєте право на виконання цього файлу, і при натисненні на нього клавішею Гентер, файл запуститься
а як зробити щоб він запускався автоматично при старті системи?
Залежить від того, що ви зробили, щоб він перестав запускатись.
ЦитатаЗалежить від того, що ви зробили, щоб він перестав запускатись.Та я до нього і близько не підходив. Зовні два однакових файла але в Дебіані працює, а в суперУбунті - ні. Підкажіть що почитати.
#!/bіn/sh -e## rc.local## This script is executed at the end of each multiuser runlevel.# Make sure that the script will "exit 0" on success or any other# value on error.## In order to enable or disable this script just change the execution# bits.## By default this script does nothing.exit 0
In order to enable or disable this script just change the execution bits.
chmod a-x rc.local
chmod a+x rc.local
якщо вірити документації, цей скрипт не працює і не повинен працювати.
sudo /etc/rc.local
то команда виконується.
так а чого ви не спробуєте /etc/init.d/local ?