Автор Гілка: ICQ клієнти для Linux  (Прочитано 2219 раз)

Відсутній Single

• Новачок
  • *
  • дописів: 41
  • Убунтієць - нубієць
ICQ клієнти для Linux
« : 2009-03-10 15:25:03 »
Дуже дивно, але після того, як я перейшов на убунту, в мене раптово перестали працювати будь-які клієнти для аськи у лінуксі.

Хтось може подумати, що проблема у зміні протоколів саомї аськи, але ж після тієї зміни у дебіані старий добрий SIM IM у мене працював...
А де подівся мій root? Га?!

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: ICQ клієнти для Linux
« Відповідей #1 : 2009-03-10 15:34:23 »
Вчора було чергове вимикання СНГ клієнтів від AOL. Ви стали ще однією жертвою.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Praporshic

• Гість
« Відповідей #2 : 2009-03-10 15:48:20 »
/me вже більше місяця не вмикає „аську“. Тиша... добре...

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #3 : 2009-03-10 16:54:33 »
Що цікаво - на багатьох клієнтах при зміні аською протоколу приходило повідомлення від 1 з пропозиціює на офсайті скачати новий офіційний клієнт. pidgin-же запропонував скачати новий pidgin, при цьому від №1 нічого не вивалювалося.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #4 : 2009-03-10 19:25:48 »
ну тепер не тільки СНД.

Цитата
pidgin-же запропонував скачати новий pidgin, при цьому від №1 нічого не вивалювалося.
а як воно могло вивалитися, якщо не вдається навіть з’єднатися з сервером? у суржику ймовірно тупо перевіряється номер версії протокола з номером версії клієнта, і якщо не так, то з’єднання не відбувається.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Single

• Новачок
  • *
  • дописів: 41
  • Убунтієць - нубієць
« Відповідей #5 : 2009-03-11 08:23:32 »
Ну не знаю,яке там від'єднання чого від чого, але довелося встановити Licq. Багато геморою, тяганини з інету різного непотрібу (близько 150 мб), але з рештою, воно запрацювало... Жах якийсь. На мою думку, клієнт для аськи просто не має жодного морального права заважувати більше 5 мб як на диску, так і в пам'яті. І без нього ресурси обмежені.
А де подівся мій root? Га?!

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #6 : 2009-03-13 09:19:07 »
На мою думку, клієнт для аськи просто не має жодного морального права заважувати більше 5 мб як на диску, так і в пам'яті. І без нього ресурси обмежені.
А на мою - аська вже не має морального права на існування, віндузятників - по голові: хай джабером користуються.
-----------------------
М: А на мою думку пан має * за флуд в технічній гілці.
« Змінено: 2009-03-13 10:39:06 від Piktor »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #7 : 2009-03-15 01:39:08 »
Багато геморою, тяганини з інету різного непотрібу (близько 150 мб), але з рештою, воно запрацювало... Жах якийсь. На мою думку, клієнт для аськи просто не має жодного морального права заважувати більше 5 мб як на диску, так і в пам'яті.

Щоб стільки не тягнути, треба, або щоб був встановлений KDE з qt-шними бібліотеками (чи то Kubuntu); або компілювати licq з сирців з ключиком -qt-disable -gtk-enable (точно не пам’ятаю), бо licq сама по собі консольна, а до неї додаються plugins Qt GUI (входить до сирців) або Gtk-2 GUI (який треба окремо витягувати); або встановити вже зібраний пакет з gtk-шною втулкою, а не qt-шною.
Linux. The future is open.