*Як можна корректно відновити свою домашню теку після переходу на інший дистрибутив, в даному випадку - домашня тека це розділ диску на 70Гб
Діло в тому, що коли змінювався зі СюЗі на Мандріву, то я як користувач мав імя dim, тобто на обох дистрибутивах мав одинакове імя. Тоді при завантаженні системи зявилося багато проблем, довелося запускатися з-під рута, видаляти користувача dim, робити нового користувача xata, і переносити всі папки від користувача dim у домашню теку користувача xata. От в мене й питання, як можна простіше та розумніше вирішити дану проблему
Спасибі, буду пробуватиА як щодо запуску дистрибутиву після зміни процесора
То ж я й питаю, чи можна якось вркчну налаштувати ядро під новий процесор?
ЦитатаТо ж я й питаю, чи можна якось вркчну налаштувати ядро під новий процесор? можна, чого не можна. http://docs.linux.org.ua/index.php?title=Компіляція_ядра_GNU/Linux
1.Замінити ядро системи(я не знаю як )2,3 незнаю,але ви трохи подумайте.....А взагалі читайте мани та гугліть........Це не такі й складні питання......
Цитата: Grandhaker від 2009-03-28 18:40:131.Замінити ядро системи(я не знаю як )2,3 незнаю,але ви трохи подумайте.....А взагалі читайте мани та гугліть........Це не такі й складні питання......О! Головний спеціаліст відповів.Я от тільки одного не можу зрозуміти - де ви взяли і386, який не і686? Власне, що у вас там за процесор?