Автор Гілка: blender vs UBUNTU  (Прочитано 3749 раз)

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • дописів: 139
  • Працюю там, де цікаво
Re: blender vs UBUNTU
« Відповідей #15 : 2009-05-16 09:45:21 »
Дякую за посилання, але не зовсім зрозуміло, що це таке.
Це сховище, в якому знаходяться програми, які перевірено на роботу з Вашим дистрибутивом. Щось на кшалт (мабуть) Blue-Ray диску з усіма програмами для Windows.

Цитата
А замовлення дисків якось не стикується із безкоштовною системою.
Прошу пана, система не безкоштовна, а вільна. Ви за неї нічого не платите. Платите тільки за диски. Зрештою, можете пошукати когось зі свого міста та попросити його записати Вам ці диски.
Цитата
Отже це питання виникло не одразу. Спершу я встановлював Федору, і мав проблеми з відеодрайвером, через, що блендер не працював. Тут порадили Убунту, але тепер я не можу його встановити хоча-б. Чи є спосіб одразу виявити усі залежності, завантажити іх окремо, перенести на комп із системою та встановити одразу й одночасно не качати гігабайти непотрібного? Те саме стосується відео й музичних файлів, що посилаються на плагіни. Буду дуже вдячний.
Як варіант замовити на LaFoX'і диски та не мучити себе.
Або просити когось, щоб записав Вам потрібні файли.
Є третій варіант - писати скрипт, щоб проаналізувати усі залежності, зібрати їх до одного файлу, та за допомогою apt-get перевірити відсутні. Однак, мені видається, що перший варіант є значно простішим.
Без уст я іронічний жах,
Що упирем ікластим став би
З очима ніжними кульбаби,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній ayak

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
« Відповідей #16 : 2009-05-17 18:57:49 »
дякую усім за підтримку, проблему вирішив перенесеннням тимчасово компа в іншу кімнату, під_єднанням до мережі і відповідно закачкою того, що недоставало...
А тепер питання нове виникло. Збираюся під_єднати комп з убунту до мережі за допомогою ВАЙ ФАЙ, тобто яке обладнання порекомендуєте?
Інтрнет "Воля" тв кабель, є роуте Д-лінк ДСЛ2640У з непрацюючим блоком живлення але це вирішується.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #17 : 2009-05-17 20:43:19 »
дякую усім за підтримку, проблему вирішив перенесеннням тимчасово компа в іншу кімнату, під_єднанням до мережі і відповідно закачкою того, що недоставало...
А тепер питання нове виникло. Збираюся під_єднати комп з убунту до мережі за допомогою ВАЙ ФАЙ, тобто яке обладнання порекомендуєте?
Інтрнет "Воля" тв кабель, є роуте Д-лінк ДСЛ2640У з непрацюючим блоком живлення але це вирішується.
Якщо все є, то що треба порадити?
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • дописів: 156
  • Наша рросповідь...
« Відповідей #18 : 2009-05-22 14:39:20 »
Був час - і я сидів на Лінуксі без інету  :(
Порада з власного досвіду. Завантажте (або замовте) собі повне зібрання творів Debian (4 DVD) з офсайту - і не мучтеся. Як варіант - зріз іншого дистру. Бо рано чи пізно захочете іще щось доставити і знову виникне та сама ситуація - десь завантажив, приніс до дому, запустив, система просить залежностей, пішов завантажувати нові пакети і т.д.

З.І. 99% пакетів на перших двох дівідішках Дебіана.
З.З.І. трохи не дочитав, але хай буде, раптом питання з вайфаєм зірветься (:
« Змінено: 2009-05-22 14:41:15 від Moses »