А питання просте - який лінукс-дистрибутив обрати НОВАЧКУ-КОРИСТУВАЧУ щоб КОРИСТУВАТИСЬ. а не трахати собі голову?І безумовно, щоб з українською чи російською мовою. Вибачте - далеко не повний поліглот! Ангельські шматки глОтаю через раз.
Я не ПРОГРАММЕР, я - КОРИСТУВАЧ!Я - USER, Користувач!!! За допомоги комп'ютера я заробляю на життя та розважаюсь НЕ програмуванням, а ВИКОРИСТАННЯМ програм! Від офісу до цяцьок. Я не вмію і не бажаю вчитись програмуванню, конфігуруванню і т.п.А що всі тут бажають і головне уміють самостійно відремонтувати чи поліпшити двигун свого авто, пилосос, мікрохвилівку, телевізор, газову плиту, протікаючий унітаз і т.д. чи відшпаклювати стінку або причепити вагонку? Я, наприклад, вмію і ще дуже багато іншого. А скільки з вас уміє відремонтувати звичайнісіньку розетку?Це питаннячка до тих лінуксоїдів, які вважають себе пупом землі бо навчились налаштовувати для себе Лінукс, а інші, якщо не вміють і не розуміють - хай ідуть до... дядька Біла! Бо самі дядьки де Біли! Їм я теж побажаю не користуватись нічим, чого не вміють і не розуміють - від розетки до автобуса! І жити з лінуксом у кам'яному віці!Вибачте, на інших лінукс-форумах допекли "грамотєї", особливо на Убунту... А питання просте - який лінукс-дистрибутив обрати НОВАЧКУ-КОРИСТУВАЧУ щоб КОРИСТУВАТИСЬ. а не трахати собі голову?І безумовно, щоб з українською чи російською мовою. Вибачте - далеко не повний поліглот! Ангельські шматки глОтаю через раз.
Mandriva, openSUSE або Fedora (старих версій, ні в якому разі не свіжа).Чудові центри керування, за допомогою яких можна все налаштувати.
А що всі тут бажають і головне уміють самостійно відремонтувати чи поліпшити двигун свого авто, пилосос, мікрохвилівку, телевізор, газову плиту, протікаючий унітаз і т.д. чи відшпаклювати стінку або причепити вагонку? Я, наприклад, вмію і ще дуже багато іншого. А скільки з вас уміє відремонтувати звичайнісіньку розетку?[/color]
Цитата: yurchor від 2009-06-05 18:21:52Mandriva, openSUSE або Fedora (старих версій, ні в якому разі не свіжа).Чудові центри керування, за допомогою яких можна все налаштувати.У Fedor’і є центр керування? :-?
Цитата: Campana від 2009-06-06 12:53:31У Fedor’і є центр керування? :-?http://gka-linux.blogspot.com/2008/01/fedora-control-center-im-impressed.html
У Fedor’і є центр керування? :-?