Автор Гілка: Krusader - налаштування  (Прочитано 1655 раз)

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
Спробував ним користуватися - нічо так собі... Але одна річ дратує: коли мишкою клацаєш на файлі, то він автоматично вибирає (виділяє) файл, це трохи дратує й доводиться прибирати те виділення Insert’ом. Чи можна якось зробити так, щоб при клацанні мишкою на файлі, він його не вибирав, а просто позначав, як це робиться при простому пересуванню по каталогу за допомогою стрілок вгору/вниз?
Linux. The future is open.

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
Re: Krusader - налаштування
« Відповідей #1 : 2009-07-19 22:53:55 »
Configure/Look & Feel/Selection mode
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній karmeljuk

• Графоман
  • дописів: 480
« Відповідей #2 : 2009-07-20 07:25:39 »
Я взагалі користування якимось дистром на базі Лінукс не уявляю собі без Крусадера, це перше що ставлю. А от щодо проблеми - то не зрозумів суть, здаєтсья в мене такого немає, а якщо є - то не бачу незручностей

Відсутній btr

• Письменник
  • дописів: 654
« Відповідей #3 : 2009-07-20 11:47:09 »
Гарно, що є така тема. В мене проблема наступна. При копіюванні файлів віконечко з перебігом процесу видно кілька секунд, потім воно кудись ховається. Це глюк, чи так задумано? Як виправити?

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #4 : 2009-07-20 14:55:09 »
KDE? У лотку має бути, хіба ні?

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
« Відповідей #5 : 2009-07-20 15:51:08 »
Off-topic:
При копіюванні файлів віконечко з перебігом процесу видно кілька секунд, потім воно кудись ховається. Це глюк, чи так задумано? Як виправити?
Додайте параметр "sync" для кожної файлової системи у /etc/fstab . [smiley=evil.gif]
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Praporshic

• Гість
« Відповідей #6 : 2009-07-20 18:07:05 »
Гарно, що є така тема. В мене проблема наступна. При копіюванні файлів віконечко з перебігом процесу видно кілька секунд, потім воно кудись ховається. Це глюк, чи так задумано? Як виправити?
Взагалі-то, це так задумано. Натисніть на знак оклику у лотку :)

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #7 : 2009-07-21 21:27:43 »
А от щодо проблеми - то не зрозумів суть, здаєтсья в мене такого немає, а якщо є - то не бачу незручностей

Налаштування знаходяться в Selection mode. В режимі Krusader активуютться пункти Ліва кнопка миши вибирає, Права кнопка миши вибирає. Виставив нетиповий режим, та прийняв ті позначки. Незручність виникає тому, що коли клацаєш на файлі він автоматично вибирається, знизу пише 1 з 15, 15 кб з 312 кб.

При копіюванні файлів віконечко з перебігом процесу видно кілька секунд, потім воно кудись ховається. Це глюк, чи так задумано? Як виправити?

Впробуйте виставити мітку покі вікно не сховалось: Не закривати вікно після завершення перенесення. Може згодом, якщо пошукаєте, то знайдете. Взагалі то воно повинно відкриватися у новому вікні та поводите себе як нове вікно. Можливо спробуйте натиснути кнопку Утримати понад іншими, тоді його буде видно...
Linux. The future is open.

Відсутній btr

• Письменник
  • дописів: 654
« Відповідей #8 : 2009-07-22 08:13:37 »
Гм. Вчора подякував усім, що відповіли, а повідомлення так і не з'явилося. Дякую ще раз. В системному лотку дійно є значок зі знаком оклику, який відкриває усі вікна копіювання. Не зрозумілим залишаєься, я це працює, наприклад, у ІceWM.

Відсутній case0lc

• Графоман
  • дописів: 310
« Відповідей #9 : 2009-07-22 14:33:52 »
В ІceWM воно не працює, так як віджета такого там нема. Видалення каталогів, які містять вкладені каталоги працює тільки, чомусь, через раз - виявляється для цього потрібно запускати KDE