Перше що прийшло у голову - conky.
Gimp вам в руки Або ж root-tail.
У KDE3 запустити superkaramb'у, а в ній — Aero All In One.У KDE4 має бути якийсь аналогічний плазмоїд.Цитата: prapor від 2009-07-30 23:28:35Перше що прийшло у голову - conky.А що для цього треба прописати в .conkyrc?
Дуже важке рішення, мені лише hostname потрібно вивести... Мов по горобцях з гармати.
Цитата: oleksa від 2009-08-03 23:21:08Дуже важке рішення, мені лише hostname потрібно вивести... Мов по горобцях з гармати.Тоді єдиний варіант: 42.
Цитата: Campana від 2009-08-01 01:33:25У KDE3 запустити superkaramb'у, а в ній — Aero All In One.У KDE4 має бути якийсь аналогічний плазмоїд.Цитата: prapor від 2009-07-30 23:28:35Перше що прийшло у голову - conky.А що для цього треба прописати в .conkyrc?Дуже важке рішення, мені лише hostname потрібно вивести... Мов по горобцях з гармати.
Цитата: oleksa від 2009-08-03 23:21:08Цитата: Campana від 2009-08-01 01:33:25У KDE3 запустити superkaramb'у, а в ній — Aero All In One.У KDE4 має бути якийсь аналогічний плазмоїд.Цитата: prapor від 2009-07-30 23:28:35Перше що прийшло у голову - conky.А що для цього треба прописати в .conkyrc?Дуже важке рішення, мені лише hostname потрібно вивести... Мов по горобцях з гармати.http://techbase.kde.org/Development/Tutorials/Plasma/GettingStarted
Цитата: yurchor від 2009-08-04 07:20:08Цитата: oleksa від 2009-08-03 23:21:08Цитата: Campana від 2009-08-01 01:33:25У KDE3 запустити superkaramb'у, а в ній — Aero All In One.У KDE4 має бути якийсь аналогічний плазмоїд.Цитата: prapor від 2009-07-30 23:28:35Перше що прийшло у голову - conky.А що для цього треба прописати в .conkyrc?Дуже важке рішення, мені лише hostname потрібно вивести... Мов по горобцях з гармати.http://techbase.kde.org/Development/Tutorials/Plasma/GettingStartedkde3?...
Цитата: oleksa від 2009-08-04 11:58:06kde3Is dead?.. не дуже принаймні я його використовую на кількох машинах.ЦитатаЯкщо серйозно: чітко викладіть всі умови, які ви накладаєте на те чого хочете (абсолютно все: середовище, характеристики, вимоги до споживання пам’яті і все інше, що не спадає мені на думку). Тоді і буде конкретна відповідь.
kde3Is dead?..
Якщо серйозно: чітко викладіть всі умови, які ви накладаєте на те чого хочете (абсолютно все: середовище, характеристики, вимоги до споживання пам’яті і все інше, що не спадає мені на думку). Тоді і буде конкретна відповідь.
Цитата: yurchor від 2009-08-04 12:10:01Цитата: oleksa від 2009-08-04 11:58:06kde3Is dead?.. не дуже принаймні я його використовую на кількох машинах.ЦитатаЯкщо серйозно: чітко викладіть всі умови, які ви накладаєте на те чого хочете (абсолютно все: середовище, характеристики, вимоги до споживання пам’яті і все інше, що не спадає мені на думку). Тоді і буде конкретна відповідь.Парк з 6 компів. Щоби користувач легко розумів, як називається його комп, коли звертається з проблемою, то виникло бажання пронумерувати їх, а назву з номером розташувати на десктопі. Встановлені кеди третього розміру на базі відомого дистрибутиву від чорних братів. Пам'ять в середньому під 1 гіг на кожному з компів. Не знаю, які ще потрібні характеристики...
Парк з 6 компів. Щоби користувач легко розумів, як називається його комп, коли звертається з проблемою, то виникло бажання пронумерувати їх, а назву з номером розташувати на десктопі. Встановлені кеди третього розміру на базі відомого дистрибутиву від чорних братів. Пам'ять в середньому під 1 гіг на кожному з компів. Не знаю, які ще потрібні характеристики...
Цитата: oleksa від 2009-08-04 12:17:06Парк з 6 компів. Щоби користувач легко розумів, як називається його комп, коли звертається з проблемою, то виникло бажання пронумерувати їх, а назву з номером розташувати на десктопі. Встановлені кеди третього розміру на базі відомого дистрибутиву від чорних братів. Пам'ять в середньому під 1 гіг на кожному з компів. Не знаю, які ще потрібні характеристики... А не простіше присобачити наліпку з номером до монітору - тоді нехай хоч і з консолі його бачитимуть.