Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-08-04 16:02:10Цитата: oleksa від 2009-08-04 12:17:06Парк з 6 компів. Щоби користувач легко розумів, як називається його комп, коли звертається з проблемою, то виникло бажання пронумерувати їх, а назву з номером розташувати на десктопі. Встановлені кеди третього розміру на базі відомого дистрибутиву від чорних братів. Пам'ять в середньому під 1 гіг на кожному з компів. Не знаю, які ще потрібні характеристики... А не простіше присобачити наліпку з номером до монітору - тоді нехай хоч і з консолі його бачитимуть.Власне я вже було про це подумав. Але быльш радикально, написати маркером для дисків на моніторі та клаві - бо наліпки мають властивість відліплюватись....
Цитата: oleksa від 2009-08-04 12:17:06Парк з 6 компів. Щоби користувач легко розумів, як називається його комп, коли звертається з проблемою, то виникло бажання пронумерувати їх, а назву з номером розташувати на десктопі. Встановлені кеди третього розміру на базі відомого дистрибутиву від чорних братів. Пам'ять в середньому під 1 гіг на кожному з компів. Не знаю, які ще потрібні характеристики... А не простіше присобачити наліпку з номером до монітору - тоді нехай хоч і з консолі його бачитимуть.
Парк з 6 компів. Щоби користувач легко розумів, як називається його комп, коли звертається з проблемою, то виникло бажання пронумерувати їх, а назву з номером розташувати на десктопі. Встановлені кеди третього розміру на базі відомого дистрибутиву від чорних братів. Пам'ять в середньому під 1 гіг на кожному з компів. Не знаю, які ще потрібні характеристики...
Цитата: oleksa від 2009-08-04 18:07:24Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-08-04 16:02:10Цитата: oleksa від 2009-08-04 12:17:06Парк з 6 компів. Щоби користувач легко розумів, як називається його комп, коли звертається з проблемою, то виникло бажання пронумерувати їх, а назву з номером розташувати на десктопі. Встановлені кеди третього розміру на базі відомого дистрибутиву від чорних братів. Пам'ять в середньому під 1 гіг на кожному з компів. Не знаю, які ще потрібні характеристики... А не простіше присобачити наліпку з номером до монітору - тоді нехай хоч і з консолі його бачитимуть.Власне я вже було про це подумав. Але быльш радикально, написати маркером для дисків на моніторі та клаві - бо наліпки мають властивість відліплюватись....Ви можете просто заблокувати можливість зміни шпалер з потрібним вам написом для користувача.http://docs.kde.org/development/uk/kdebase-runtime/userguide/locking-down-kde.html
Цитата: yurchor від 2009-08-04 18:11:55Цитата: oleksa від 2009-08-04 18:07:24Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-08-04 16:02:10Цитата: oleksa від 2009-08-04 12:17:06Парк з 6 компів. Щоби користувач легко розумів, як називається його комп, коли звертається з проблемою, то виникло бажання пронумерувати їх, а назву з номером розташувати на десктопі. Встановлені кеди третього розміру на базі відомого дистрибутиву від чорних братів. Пам'ять в середньому під 1 гіг на кожному з компів. Не знаю, які ще потрібні характеристики... А не простіше присобачити наліпку з номером до монітору - тоді нехай хоч і з консолі його бачитимуть.Власне я вже було про це подумав. Але быльш радикально, написати маркером для дисків на моніторі та клаві - бо наліпки мають властивість відліплюватись....Ви можете просто заблокувати можливість зміни шпалер з потрібним вам написом для користувача.http://docs.kde.org/development/uk/kdebase-runtime/userguide/locking-down-kde.htmlТобто створити шпалери під кожний комп....?
root-tail точно не підходить - він придатний скоріш для виводу постійно оновлюваної інформації. З пораду з джимпом дякую