Автор Гілка: Альтернативні месенжери миттєвих повідомлень  (Прочитано 3490 раз)

Praporshic

• Гість
Off-topic:
Такі дійсно, так сплюндрувати KDE ще треба вміти...  :(
Дивно.
/me витратив трошки часу на налаштування та має цілком зручний десктоп саме на KDE4. Місцями навіть зручніший за KDE3.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Off-topic:
Такі дійсно, так сплюндрувати KDE ще треба вміти...  :(
Для того, щоб стати метеликом, личинка того самого метелика завертається в кокон і там плюндруєруйнує сама себе, перетравлюючи. З отриманої біомаси будується новий організм. Ось так.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
Дивно.
/me витратив трошки часу на налаштування та має цілком зручний десктоп саме на KDE4. Місцями навіть зручніший за KDE3.

Off-topic:
Едина зручна річ в це плазмоїди... Але я за тиждень так і не зміг відновити тіж зручності. Не дивлячись на те, що оновив з 4.2.2 до 4.3.1. Дещо виправили, але виявилися й нові проблеми. Напевно я створю тему відповідну тему як зробити в KDE4. Чи вже існує така?

Off-topic:
Для того, щоб стати метеликом, личинка того самого метелика завертається в кокон і там плюндруєруйнує сама себе, перетравлюючи. З отриманої біомаси будується новий організм. Ось так.

Off-topic:
Можливо, ось тільки повиносити можливість змінювати майже всі налаштування тільки через конфіги, я не вважаю це великим досягненням.  Можливо я й посперечаюся, але не в цій темі.
Linux. The future is open.