Автор Гілка: Усі так мучаються?  (Прочитано 14983 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Усі так мучаються?
« Відповідей #30 : 2007-05-27 00:57:16 »
Цитата
а у вогнелиса так взагалі така чудернацька риса останнім чам помітилася: при кількості закладок більшій за 10-15 і розміром у памяті 150-200мб (це при тому, що ВІЛЬНА память в компі ще є!)  просто тупо вилітає у трубу ! а іноді просто із панелі задач зникає у якийсь віртуальний простір... хоча по альт+табу знайти можна..
мій знайомий стверджує, що якщо набрати about:config
додати булеву зміну config.trim_on_minimize зі значенням true, то проблема зникне й навіть 50 табів не споводують гальми.
« Змінено: 2007-05-27 00:57:33 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
« Відповідей #31 : 2007-05-28 10:18:00 »
але ... з САМОГО ПОЧАТКУ ВСЕ руцями ставить? :-/
Зате потім не виникають дурні запитання. На кшталт:
  • як вивести індикатор мови в Gnome
  • а чого в мене монітор працює на 85 гц, а вчора працював на 100 гц
  • інші...

>:(
Roman Suprotkin

Відсутній shylar

• Новачок
  • *
  • дописів: 13
« Відповідей #32 : 2009-09-10 00:49:31 »
В мене виникло таке запитання--в якому дистрибутиві з коробки стоїть нормальна підтримка PPPOE-з"єднання?
Просто проблема в тому, що знайомий попросив поставити йому Лікукс, а головними вимогами є власне нормальна робота в інтернет, стабільність і підтримка заліза. Мандріва не підходить--з"єднання постійно розривається, а там перепідключеня надто довгий процес...

Відсутній Sandr

• Графоман
  • дописів: 461
  • Мій вибір — Лінукс!
    • ФОП Осипенко
« Відповідей #33 : 2009-09-22 04:05:58 »
Раджу спробувати дистрибутив openSUSE. З ним мабуть мучитися доведеться найменше, бо всі налаштування робляться досить зрозуміло під час інсталяції системи. Після завершення установки отримуємо повноцінну робочу машину!
openSUSE + KDE

Відсутній DrIgor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 53
  • Люблю пінгвінчиків
« Відповідей #34 : 2009-09-22 10:41:08 »
Раджу спробувати дистрибутив openSUSE. З ним мабуть мучитися доведеться найменше, бо всі налаштування робляться досить зрозуміло під час інсталяції системи. Після завершення установки отримуємо повноцінну робочу машину!
Хоч я і початківець, але працював на ASP, ALT, Mandriva, Open Suse, але після того як встановив Ubuntu так з цією системою і залишився. Мені для роботи головне надійність. Windows тут не проходить, зате в Ubuntu як руцями щось налаштував то впевнений що все буде гаразд. Тай з нуля працювати з убунтою можна.

romi

• Гість
« Відповідей #35 : 2009-09-22 18:30:46 »
але після того як встановив Ubuntu так з цією системою і залишився.
погана прикмета...

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #36 : 2009-09-22 23:02:28 »
Windows тут не проходить, зате в Ubuntu як руцями щось налаштував то впевнений що все буде гаразд. Тай з нуля працювати з убунтою можна.
Вам же писали, що там з перекладами програм туго, а з якістю перекладів ще гірше(А мені якось шкода учнів). Не бійтесь, спробуйте ту Mandriva, до того ж, окрім усього Вам тут охоче допоможуть. Сам користувався цим дистрибутивом і задоволений, бо все потрібне налаштовується графічно, навіть учень розбереться, хіба інколи встановлював через urpmi, оскільки це швидше. Ubuntu в очі не бачив, можливо це магічний дистрибутив, де все гарно працює, але явних переваг не бачу.

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #37 : 2009-10-02 10:11:34 »
Цитата
а у вогнелиса так взагалі така чудернацька риса останнім чам помітилася: при кількості закладок більшій за 10-15 і розміром у памяті 150-200мб (це при тому, що ВІЛЬНА память в компі ще є!)  просто тупо вилітає у трубу ! а іноді просто із панелі задач зникає у якийсь віртуальний простір... хоча по альт+табу знайти можна..
мій знайомий стверджує, що якщо набрати about:config
додати булеву зміну config.trim_on_minimize зі значенням true, то проблема зникне й навіть 50 табів не споводують гальми.
Вже такого параметру не має...