Даруйте, та на сьогодні покищо, це мені ні прощо не говорить. Принтер HP LaserJet 1020 інсталював за допомогою помічника налаштування прінтера, та він чомусь мені пропонував тільки драйвер до моделі 1022 а моєї моделі у списку взагалі не було. Пробував заходити на оф.сайт НР та з того теж нічого не вийшло, там тільки для віндуса.
Інтернет отримую через Інтернет-центр ZyXEL P660HTW2 EE, він в мене в он-лайні цілодобово, через Wi-Fi в неті племінник підвисає. Я ще при віндусі як його налаштував, то більше проблем ніяких не мав із ним. Коли поставив Грушу, він мене автоматом законектив, навіть не задавав жодних дурних ані мудрих питань. Інтернет не працює після активації Guarddog-Firewall, я там мабуть чогось не прописав, я про це вже писав в першому посту даної теми. Тому в нет виходжу тільки з інсталяційного Live-DVD бо там змінені налаштування діють лише до перезавантаження і такі рокові зміни йому не страшні. Хай живе Live-DVD!
Ви б мені якесь посиланнячко дали...
Інтернет отримую через Інтернет-центр ZyXEL P660HTW2 EE...
І повністю згоден з Re: пристреліть, нарешті, свого скаженого цуцика. В сенсі - знесіть його до бісової мами. Пізніше, будемо сподіватися, навчитеся вимикати його. Або - що краще - не вмикати.