Цитата: btr від 2009-03-04 20:46:01Можна погодитися. А якого виграшу ви при цьому досягаєте?Я крутий 8-)
Можна погодитися. А якого виграшу ви при цьому досягаєте?
Крутість - це перевага на рівні дитячого садка.
Зачекайте, здається в мене є свап.
Розбивав твердого диска на розділи не подумавши. Звідси питання: як зробити розділ extended (хотілось би без втрати даних)?
Цитата: klim від 2009-03-07 21:40:07Розбивав твердого диска на розділи не подумавши. Звідси питання: як зробити розділ extended (хотілось би без втрати даних)?Із усього мені відомого без втрати даних може працювати лише Partition Magic, але його застосовувати до Linux-розділів вкрай не рекомендую. Краще знайдіть тимчасове сховище для вашої інформації.
До речі, стосовно порад про розбиття, файлові системи etc.На даний момент для робочої станції, до прикладу, не буде найгіршим варіантом всю файлову систему розмістити у одному-єдиному розділі ext3.
Цитата: miwa від 2009-03-08 13:27:26До речі, стосовно порад про розбиття, файлові системи etc.На даний момент для робочої станції, до прикладу, не буде найгіршим варіантом всю файлову систему розмістити у одному-єдиному розділі ext3.Можу погодитися. Мені рекомендованих Мандрівою 7 Гб для кореня не вистачає. Зараз не знаю, як з цієї ситуації викрутитися.
Можу погодитися. Мені рекомендованих Мандрівою 7 Гб для кореня не вистачає. Зараз не знаю, як з цієї ситуації викрутитися.
Доброго!Чи існують якісь рекомендації щодо організації розділів на диску при встановленні операційної системи Лінукс. Наприклад я встановив розділи: /boot,/,/temp, /home, /swap(є якась прога що дозволяэ працювати без свапу).Дякую.