На вашому місці, оскільки вам важко все налаштовувати, я б вилучив ~/.kde4, і розпочав з чистого листа.
Піктограми Oxygen. У Crystal (на вашому знімку) можете самі домалювати потрібне.
У вас не встановлено нового пакунка перекладів. ... Щодо перекладу: він має бути максимальним.
Створіть на панелі інструмент запуску програм. Напхайте у нього програм.Перемкніть стільницю на «Перегляд тек» Перетягніть на неї піктограми пристроїв з бічної панелі Dolphin.
Можна взнати, яку систему вам вдалося так замучити?
Просто взяти і налаштувати її на «Автоматично ховати».
Ви отримаєте максимальну прозорість. У вас встановлено тему, яка, видно, не підтримує прозорість. Встановіть типову тему і налаштуйте у ній прозорість панелі.
Ще для меню можна використати компонент Lancelot.
І ще, яким плазмоїдом ви користувалися для показу навантаження, бо у мене ґратку показує.
І ще 11 питання. Ніхто не бачив аплета вибора символів. Див. вкладення.
What for? Use ua(unicode).
Утім має бути відповідний віджет, якщо мені пам'ять не зраджує.
Така розкладка не встановлена в дистрибутиві. Я пробував. Все збираюсь налаштувати. Але хіба там всі ті символи присутні?
А з чого ви взяли, що вона не встановлена? unicode - як варіант розкладки ua, пошукайте на форумі фрагменти xorg.conf, в т. ч. мого авторства.
Замість winkeys прописував unicode, не працює...
Фрагмент конфігу на загальний огляд, пліз.
І назву вашого дистрибутиву, який ви все замовчуєте (чи я десь не добачив).
1) Налаштуйте ksysguard на показ сітки і буде вам сітка і поділки.
2) Встановіть kimpanel (вона для китайців, але вам підійде).
3) Встановіть перевірку правопису (ні за що не повірю, що у KDE 3 її не було).
Цитата: Owl від 2009-09-26 12:22:16І назву вашого дистрибутиву, який ви все замовчуєте (чи я десь не добачив).Mandriva 2009.1
Цитата: yurchor від 2009-09-26 14:40:491) Налаштуйте ksysguard на показ сітки і буде вам сітка і поділки.Як? Єдине налаштування, яке я знайшов, це інтервал...
Цитата: yurchor від 2009-09-26 14:40:492) Встановіть kimpanel (вона для китайців, але вам підійде).Як? Панель можна додати тільки стандартну.
svn co svn://anonsvn.kde.org/home/kde/trunk/kdereview/plasma/applets/kimpanel/
Цитата: yurchor від 2009-09-26 14:40:493) Встановіть перевірку правопису (ні за що не повірю, що у KDE 3 її не було).До якого питання, ця відповідь? Взагалі то я намагаюся налаштувати KDE 4.
Клац правою кнопкою.
Цитата: yurchor від 2009-09-27 20:39:32Клац правою кнопкою.Клац, і що далі?