Став Debian і не мучся. Він не такий складний як кажуть.
А у Тебе який дистрибютив?
Там установка графічна?
зараз переходжу на Arch Linux і вам того ж бажаю.
Сам користуюся консольною, бо вона дуже проста і логічна, не складніше ніж графічна в Ubuntu.
Цитата: Роман Пікалюк від 2009-11-13 10:53:30 зараз переходжу на Arch Linux і вам того ж бажаю.Що там кращого?
Цитата: Spiritlert від 2009-11-13 14:42:55Цитата: Роман Пікалюк від 2009-11-13 10:53:30 зараз переходжу на Arch Linux і вам того ж бажаю.Що там кращого?Від нього здається що можливості до перемоги у фалометрії більше.
Наскільки я розумію, фалометрія - це порівняння, змагання з іншими дистрибутивами.
Цікаво... Ось у мене РАМ складає 256 Мб і я зробив своп майже удвічі більшим (502), у мого приятеля РАМ 1 Гб, то може йому теж достатньо біля 512 Мб свопу (а не 1 чи 2 Гб), бо інакше оперативна пам'ять буде справлятися не з поставленою задачею, а з обслуговуванням великого файлу підкачки?
Я виділив 9,5 Гб для одного розділу ехт3, можливо було б краще зробити 2 розділи? Якщо так, то з яким об'ємом і яка файлова система краща для системного і користувацького розділів? Напевно ж є сенc змонтувати другий розділ як /home.
То що, незалежно від розміру РАМу своп робимо удвічі більшим?
Тобто для 1 Гб - 2?
А чому наприклад не 4, це краще, якщо на ресурси системи такі об'єми не впливають, зокрема на РАМ.
оперативна пам'ять буде справлятися не з поставленою задачею, а з обслуговуванням великого файлу підкачки
То що, незалежно від розміру РАМу своп робимо удвічі більшим? Тобто для 1 Гб - 2? А чому наприклад не 4, це ж краще, тим більше якщо на ресурси системи такі об'єми не впливають, зокрема на РАМ...
у мого приятеля РАМ 1 Гб, то може йому теж достатньо біля 512 Мб свопу (а не 1 чи 2 Гб), бо інакше оперативна пам'ять буде справлятися не з поставленою задачею, а з обслуговуванням великого файлу підкачки?