find--set-root-ignore-floppies/mint/install/boot/vmlinuzError 15:File not foundPress any key to continue...
Ясно. Можливі дві причини:2) Можливо, образ пошкоджено. Спробуйте перевірити контрольну суму md5 диска (десь так: 7z.exe e -y -i!.disk\info -oC:\Temp C:\Mint\gloria-desktop-i386.iso ).
Я вибачаюсь, але я не в курсі, як це зробити. проінструктуйте, будь ласка.
Давно забив болт на ставлення з Вінди... Запустив з лайв сі-ді. жму Install, все по кроках як має бути, а тут сюрприз: вікно програми розбивки пусте... нема там жодного з 2 вінтів... як бути? в чому проблема?
Можна трохи докладніше про обладнання: спосіб з’єднання вінчестерів (SATA, PATA), марка материнської плати (зокрема мікроконтролер дисків), спосіб використання двох вінчестерів (RAID-масив?).
Цитата: yurchor від 2009-12-06 08:25:41Можна трохи докладніше про обладнання: спосіб з’єднання вінчестерів (SATA, PATA), марка материнської плати (зокрема мікроконтролер дисків), спосіб використання двох вінчестерів (RAID-масив?).Вінчестери з'єднані SATA Материнська MSI 845E Max (MS-6566E)Вибачте за неосвідченість, та я не зовсім розумію зміст останнього питання... RAID масиву я не створював. Вінчестери не злиті в один логічний диск. Просто приєднував до SATA і одному з них ставив slave. ото і все. І ще одне: в Убунту 9,04 при інсталяції вікно розбивки нормальне, є обидва пристрої.