Привіт.В якості захисту в мережі я використовую Firestarter.
Цитата: Vendetta від 2009-12-07 14:25:44Привіт.В якості захисту в мережі я використовую Firestarter.Добридень. Навіщо Вам графічна оболонка на сервері? Чи навіщо Вам вогнестінка на домашньому комп'ютері?
Привіт.В якості захисту в мережі я використовую Firestarter.В інтернет я виходжу через локальну мережу.Firestarter постійно показує червоним заблоковані з'єднання.Поясніть мені що тут твориться..
0. Воно таки справді не потрібно.1. Там все написано, що саме він заблокував.2. Це вже не безпека. Це паранойя. Ще й низькокваліфікована.
Відновлюю систему з бекапу, і через 1-2 дні те саме з'являється. При цьому нічого в системі не адміністрував, тільки в неті сидів.
А ви пане, висококваліфікований якщо дозволяєте собі вислолвлювання типу "Ще й низькокваліфікована". Бач, як тут новачків приймає "гуру"
Цитата: Vendetta від 2009-12-07 15:43:17Відновлюю систему з бекапу, і через 1-2 дні те саме з'являється. При цьому нічого в системі не адміністрував, тільки в неті сидів.Це віруси, скоріше за все. Думаю, окрім фаярволлу треба подумати про хороший антивірус. Касперський під вайном добре себе показує. До безпеки треба ставитись серйозно, не слід вірити легендам про те, що під лінуксом про такі речі можна взагалі не турбуватись.
Відновлюю систему з бекапу, і через 1-2 дні те саме з'являється.
/var/log/btmpLog of all attempted bad logins to the system. Accessed via the lastb command.
регляд журналів", а там повідомлення:/var/log/btmpнедостатньо прав для читання файлу.
chmod 644 /var/log/btmp
Касперський під вайном добре себе показує.
Цитата: Vendetta від 2009-12-07 15:51:25А ви пане, висококваліфікований якщо дозволяєте собі вислолвлювання типу "Ще й низькокваліфікована". Бач, як тут новачків приймає "гуру" Так, я висококваліфікований. Особливо у порівнянні з більшістю відвідувачів цього форуму. Якщо ви не бажаєте читати документацію, що мали зробити перш ніж лізти у подібні речі, то мусите слухатись без заперечень.