ЦитатаВідновлюю систему з бекапу, і через 1-2 дні те саме з'являється.omg, навіщо ви це робите дійсно, може почати спершу з читання документації?Цитата/var/log/btmpLog of all attempted bad logins to the system. Accessed via the lastb command.цей файл є бінарним, його можна прочитати лише командою lastb під рутом. логічно, що файл з правами доступу рута не читається з-під користувача.http://tldp.org/LDP/Linux-Filesystem-Hierarchy/html/var.html
Відновлюю систему з бекапу, і через 1-2 дні те саме з'являється.
/var/log/btmpLog of all attempted bad logins to the system. Accessed via the lastb command.
я не вчив англійську, а якби вчив і читав документацію, мене б тут не було.
Думав, цей форум для допомоги, а він для підкреслення "кваліфікованості". Деякі люди тут хочуть показати які вони кваліфіковані на фоні некваліфікованих, а не допомогти.
Вам нема перед ким самоствердитись?! знайдіть достойну кандидатуру. Не бачу нічого розумного в тому, що людина яка знає китайську глузує з людини яка не знає китайської.
Ось так лінуксоїд, який ДУМАЄ що він все знає, хоче поглузувати з початківця.
ClamAV з останніми оновленнями вір.бази, мовчить..каже все OK..Він найгірший?
Думав, цей форум для допомоги, а він для підкреслення "кваліфікованості".
я не намагаюсь прочитати той файл. Просто вилазить те повідомлення що на скріншоті. А раніше не вилазило. Так я запитаю ще раз -з чим це пов'язано, що воно не з'являлось, а тепер з'являється?
sudo chmod 644 /var/log/btmp
А я щиро вірив, що в Лінуксі можна не боятися вірусів і тд. мде, то шо ставити антивірусник, як кажете?
Цитата: cadaver від 2009-12-09 22:37:57 А я щиро вірив, що в Лінуксі можна не боятися вірусів і тд. мде, то шо ставити антивірусник, як кажете?Судячи з запитання, читали повідомлення дуже уважно. Тому, так. Ставте одразу усі антивірусники що знайдете, інакше захист буде неповним. Якщо антивірус під Windows - ставте через Wine. Якщо хоч один з них буде вимкнений - ваш комп’ютер перетвориться на розсадник зарази.