Цитата: egghead від 2010-05-07 23:56:13Цитата: Vendetta від 2010-05-07 23:28:20ось наприклад макет, гола сторінка, взяв з блоггера. Красивий фон. Мене цікавить як це робиться, при тому що графічні файли не використовуються. Якось цей фон "кодується". Що читати, що підучити, щоб зробити щось таке схоже:Це, якраз, звичайнісінькі графічні файли. А почитати потрібно будь-який підручник по html.Це якраз голий файл.html, без жодного графічного файлу. Папку з графічними і іншими прибамбасами я видалив, залишив тільки один html. Можу прикріпити його в архіві, якщо не віриться.
Цитата: Vendetta від 2010-05-07 23:28:20ось наприклад макет, гола сторінка, взяв з блоггера. Красивий фон. Мене цікавить як це робиться, при тому що графічні файли не використовуються. Якось цей фон "кодується". Що читати, що підучити, щоб зробити щось таке схоже:Це, якраз, звичайнісінькі графічні файли. А почитати потрібно будь-який підручник по html.
ось наприклад макет, гола сторінка, взяв з блоггера. Красивий фон. Мене цікавить як це робиться, при тому що графічні файли не використовуються. Якось цей фон "кодується". Що читати, що підучити, щоб зробити щось таке схоже:
Може порадите щось для людини яка не знає хтмл-кодів і т.п. а хоче створити сторінку(сайтик). Чи такого на сьогоднішній день ще не існує, щоб було просто як напр GIMP для любителів графіки? Нема такого щоб мишкою порозкидав елементи сайту і готово?
Є таке. Дуже просте, навіть мишкою нічого розкидати не треба — само шаблон сторінки створює, який можна через меню коригувати. Називається воно Drupal, і Ви його намагаєтеся встановити.
Коли я шукав CMS для r2u.org.ua, знайшов якийсь сайт, де було встановлено десь з 10 CMS з відкритим доступом, можна було їх помацати, створювати вміст, навіть адмініструвати...Фокус був в тому, що кожні декілька годин вони повністю перевстановлювалися.Але щось зараз не можу знайти, можливо халява накрилася...
Яка ж це халява?
Цитата: Vendetta від 2010-05-08 00:08:30Це якраз голий файл.html, без жодного графічного файлу. Папку з графічними і іншими прибамбасами я видалив, залишив тільки один html. Можу прикріпити його в архіві, якщо не віриться.Не пробували відключити інтернет, почистити кеш і подивитись як вам отой «голий.html» малюватиме кружечки після цього?
Це якраз голий файл.html, без жодного графічного файлу. Папку з графічними і іншими прибамбасами я видалив, залишив тільки один html. Можу прикріпити його в архіві, якщо не віриться.