Отже, я встановив систему.
Коротше поставив Убунту 9.10, вона мені чомусь приємніша. Щоправда дистрибутивчик був 690 метрів чи близько того. Тобто якщо качнути ДВД версію, є ймовірність що негараздів буде менше?
Начальство вирішило перевести нашу рекламну агенцію на вільне ПЗ.
І взагалі, чи реально перевести поліграфію на Лінукс?
Хм. Зіткнувся ще з одною проблемою. У Груші не маю змоги нічого зробити тому що постійно запитує пароль адміна, а той який я вводив коли інсталював чомусь не розпізнає, та й зайти під своїм ім'ям не можу. Коротше поставив Убунту 9.10, вона мені чомусь приємніша. Щоправда дистрибутивчик був 690 метрів чи близько того. Тобто якщо качнути ДВД версію, є ймовірність що негараздів буде менше? Просто це питання життя або смерті. Начальство вирішило перевести нашу рекламну агенцію на вільне ПЗ. А, до речі, на багатофункціональні пристрої існують драйвери під Лінукс? Скажімо для Konica Minolta bizhub c 203? І взагалі, чи реально перевести поліграфію на Лінукс?
Підкажіть отаку річ: Як створити VPN з'єднання??? Кнопока Add неактивна. Взагалі на кожному кроці натикаюся на граблі. Біда в тому, що я виходжу в нет тільки з вінди. в Лінуксі не можу налаштувати. Мережу він бачить, на сайт провайдера виходить а от в нет - ні, бо немає VPN з'єднання. А з двома мережевими адаптерами Лінукс працює? І як їх можна налаштувати? Я так розумію якщо налаштую нет - багато рішень прийдуть самі собою.
Цитата: Gespenst від 2010-06-03 17:50:31І взагалі, чи реально перевести поліграфію на Лінукс?Хай щастить. Просто візьміть всі ті піратські програми, що ви використовуєте, і спробуйте знайти їм заміни. Фотошоп, КорелДров, КваркЕкспрес... Якщо я не помиляюся. А потім візьміть ваших дезайнерів і перевчіть їх на інший софт. Просто питання в тому, що керівництво хоче перевести те все діло на Лінукс, чи просто не бажає платити за софт?..Візьміть для початку, заменіть хоча б MSOffice на OpenOffice... ІЕ на firefox... Оутглюк на Thunderbird... А далі буде видно...
не працює зі CMYK'ом
Біда в тому що той самий Gimp не підтримує розмір фалів більш за 489 мб не працює зі CMYK'ом.
Та й з самим Лінуксом багато питань а відповідей немає.
Начальство звісно не хоче платити за софт.
Тоді хай воно усвідомить одну річ: Linux це не бесплатний Windows.