Чомусь кнопки KpakageKit написані якоюсь слов’янською мовою і латиницею, схоже чеською.FultryHledat balickyNajit podle nazvu
Користувачі цього дистрибутива ні на що не здатні.
Цитата: yurchor від 2010-07-30 11:27:14Користувачі цього дистрибутива ні на що не здатні.На що Ви натякаєте?
Я попереджав, я просив, я принижувався. Все марно...
Які можемо зробити висновки?
Висновки, що ви рано зловтішаєтеся. Це не велика біда.
На все є причини.Мені простіше виправити переклад ніж налаштувати відеодрайвер.Альтернатива теж не ідеальна.Жокея нема. Користувачам доводиться обирати між гарантованою нестабільністю і застарілими версіями програм.Просто сформувалася така мода лаяти убунту, по енерції лаяти попсу.Це претензія на елітарність, на поділ тру і не тру.Спочатку нетру це віндузятники, потім уже з’являються не тру серед лінуксоїдів, ті, хто користується не тру Убунтою. А потім ще дужче, з’являються тру віконні середовища. Це я думаю властиво для субкультур для поглибленого розшарування уже всередині спільноти.
Можливо, ці користувачі є, просто вони не ставлять українську локалізацію.
Названі деякі з них * notify-osd * Messaging Menu * Application Indicators * Indicator Applet * Indicator Date Time Applet * Sound Indicator * Me Menu * Indicator Global Menu * Unity