Доброго часу доби! Народ, надивився я собі дистрибутив Damn Small Linux 3.2.В опису до нього написано, що гарно йде на старих машинах, та й важить 52 Мб (можна установити на флешку, бізнес-кард CD ). От думаю скачати, але мене цікавить таке запитання:Чи є в ньому можливість виставити український, чи хоча б російський інтерфейс?Може хто має цей дистр, чи хоча б бачив або чув як там з українською? Наперед дякую!
а яка машинка? знаєш. поюзавши кілька лінухів. чесно, не дуже то й довго. я зрозумів таку річ : лінух із всіма наворотами і рюшечками, українською та російською піде ТІЛЬКИ НА НОВІЙ НАВОРОЧЕНІЙ МАШИНІ. От у мене на сел 2.6 ГГц гфорс 7300 і гальмує двд! а все тому що не настроїна відяшка(над чим я зараз і ламаю голову.... ), а так.... командний рядок, ну максимум мр3, якщо пентім 2, 3, то плюс мр4, двд. Чи ви бачили б що віста запустилася на р3? або хр на 486?
таку конфігурацію (на роботі):Duron 750, 128 RAM (PC-133), ViA KT-133 (виробника мамки не пам'ятаю), Riva TNT2 Vanta 16 Mb, IDE WD400JB (40 Gb).На цьому оберталось: Mandriva 2005 LE з KDE 3.3 з OpenOffice.org 1.1.4. Потім додалось: Postfix 2.2 + ClamAV (версію не пам'ятаю) + Squid 2.5 + Dovecot + Samba 3.0.22 + Jabber 1.чогось-там.... Завжди знайдеться хтось, хто живе на ще старішому і добре себе почуває .
вже 5 років користуюся ViaEzra, 866 Гц, 128Мб ОЗУ, 20 Гб вінт :-/ - також ставив Мандріву 2006 - тормозить страшно...
От тільки що зайшов на http://www.damnsmalllinux.org/ дивно все є - графіка, мультимедія... може то в мене якась обрізана версія була?.....