Автор Гілка: ATI Radeon HD 3600 Series і композитний режим  (Прочитано 2882 раз)

Відсутній Gespenst

• Дописувач
  • **
  • дописів: 94
    • Веб-записничок
Після встановлення драйверу на відюху ATI Radeon HD 3600 Series на Кубунту 10.04 вирубився композитний режим і вся ота краса що є у КДЄ. Лазив у налаштуваннях картки нічого не допомогло. Пише, що композитний режим було вимкнено сторонньою програмою.
« Змінено: 2011-01-04 11:50:30 від Gespenst »

Відсутній Gespenst

• Дописувач
  • **
    • Веб-записничок
Re: ATI Radeon HD 3600 Series і композитний режим
« Відповідей #1 : 2011-01-10 19:50:09 »
 :-? Ну то може підкажете якусь програмку для калібрування монітора? Я б тоді зніс дрова і всіх ділов.

Відсутній Gespenst

• Дописувач
  • **
    • Веб-записничок
« Відповідей #2 : 2011-01-11 10:24:22 »
Встановив X driver for DisplayLink devices і все запрацювало ;). Можливо комусь стане в пригоді. А от програм для калібрування так і не знайшов. Гуглив-гуглив нічого путніше за Gamma calibration не знайшов.

Відсутній Gespenst

• Дописувач
  • **
    • Веб-записничок
« Відповідей #3 : 2011-01-12 20:58:43 »
а саме головне, тре поставити галочку ось туточки: тобто вимкнути перевірку функціональних можливостей. Тіко перед цим варто закрити всі програми і зберегти дані бо мене тупо викинуло з сеансу (хоча я не злякався, бо вже перед цим у гонитві за красою поклав систему). То ж ось так. До речі на опенсусі вдома на калькуляторі семпрон три тисячи плюс гектар двісті пам’яті і відео радеон КДЄ літає. Лінукс рулить!